Julegave som holder et helt år;

Årsabonnement på BY Tønsberg!

En gave som fortsetter å gi et helt år! Gi BY Tønsberg (Byavisa Tønsberg) som gave! Perfekt til den skrivelystne, da våre abonnement er inkludert garantert publisering (moderert) i Lokalportalen (og kanskje mer?)

Orinær pris: 1188,-

nå:

949,-

Hvordan går jeg fram?
1
Klikk den store røde knappen til høyre
Du kommer da til betalingssiden for et års abonnement (ikke automatisk fornying). Før du gjør det; les infomasjonen til høyre, for framgangsmåte. Trenger du hjelp, ta kontakt med oss på admin@byavisatonsberg.no
2
Fyll inn informasjonen under "Kontoinformasjon"
Navnet på den som skal motta gaven skal inn som brukernavn, et passord (og bekreft passordet), oppgi epostadressen til den som skal ha abonnementet, og bekreft dette en gang til. Vi oppfordrer gavemottaker til å bytte passord ved første anledning.
3
Og så fyller du ut bealingsinformasjonen...
...med ditt kortnummer, utløpsdato og CVC. Vi bruker STRIPE, så ingenting av denne betalingsinformasjoen blir igjen på sidene våre; de ligger trygt hos betalingsformidler (STRIPE). NB! Husk å legge inn og godta rabattkode: JULESALG23 for å få rabattert pris.
4
Når du er ferdig: Fyll ut skjema under
Den du gir abonnentet til vil få beskjed om at det er et betalt og aktivisert abonnement via mailen du oppga. For at det ikke skal oppstå forvirring, eller hvis du ikke selv vil sende en beskjed, kan du fylle ut skjema under -og en mail blir sendt til gavemottaker med gratulasjon og forklaring.

Knappen vil åpne et nytt vindu. Fyll ut ihht instruksjonene til venstre, og kom så tilbake hit for få fylle ut skjemaet nederst på siden her.

NB! Send gjerne en beskjed til mottaker om å sjekke spamboksen hvis de ikke har mottatt noe, da mail fra skjema hos enkelte mottakere kan gå i “spam” filteret.