Noen av golfgutta, samlet alder ca 330 år. Dette er bare fantastisk, alder betyr ikke noe for disse. Det er glede, mosjon og hygge ! Vi tar av hatten for disse. 

Julehilsen fra Nøtterøy Pensjonistforening

21. desember, 2022

10:56

Ingen kommentar

Nå ebber snart enda ett år ut igjen og vi skriver snart 2023. 5. januar har vi første senior pensjonist treffet på nyåret.

Tekst og foto: Magne Tuxen

På årets første møte vil, i tillegg til vanlig program, ordfører Jon komme og informere oss litt i forhold til året vi går inn i. Ellers så er vi så heldig at Gyrid Beck kommer, hun skal holde foredrag for oss. Tror dette blir en spennende dag for oss.

Nytt samarbeid

Året som snart er over har både vært spennende, givende, interessant og ikke minst hyggelig. Vi hatt mange gode samlinger med mye spennende innhold. Vi har vært på flere turer, reiser og opplevd mye. Videre har vi etablert en egen redaksjonsgruppe i BY Tønsberg & Færder, helt ny arena som bør utvikle seg til mye spennende for 2023. Seks damer fra oss i tillegg til redaktør i BY Tønsberg & Færder jobber sammen. Videre benytter vi nå de fleste aviser hvor vi legger ut info til folket. Det vi driver med er jo ikke hemmelig, det er offentlig.

Innendørs golftrening

Vi har også etablert et eget golf team i NPF hvor vi samarbeider med Fairway Golfsenter på Kaldnes. Dette er utrolig spennende, lærerikt, gir en ny form for mestring. Videre er det veldig sosialt. 2,5 time hver tirsdag med læring. Avslutter med kaffe, vafler og den gode samtalen ! Merkelig at ikke flere hopper på her. Vi holder på inne til ca ut mars, da skal vi ut på banen.

Mat som medisin

Vi har også et veldig godt forhold til kommuneledelsen hvor vi gjennomfører statusmøtet hver annen måned. Det mest spennende vi jobber med nå er «mat som medisin» Dette skal gjennomføres og etableres i Færder kommune rettet mot kjøkkenpersonalet i kommunen, og alle eldre og pensjonister på øya. Håper vi kommer i gang i april 2023 og til mars 2024. Ellers pågår det jevne fremdriftsmøter med Forbundsleder Jan Davidsen. Vi skal i januar gjennomføre møter med Helsedirektoratet i forhold til videre planer. Leve hele livet. FNs bærekraftsmål og andre prosjekter.

Vi skal også ha møte med Norges Golfforbund i forhold til ønskelige planer.

Fremdrift vil selvsagt bli orientert om i fellesskap. I mellomtiden takker vi i styret for et spennende, hyggelig og givende år
Ønsker samtidig alle sammen en riktig fin jul

Hilsen oss i styret 🎄🎅

 

Abonnèr i dag

Du får rett til å publisere egne saker (moderert), tilgang til “+” saker og etterhvert få tilgang til planlagt fordelsklubb.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *