UTVIDER IGJEN: Arild Fagereng ser fram til utvidelse av Badeland til sommeren. FOTO: FRODE MOE 

Klart for større Badeland

12. mai, 2022

19:05

Ingen kommentar

Denne artikkelen sto på trykk i Byavisa Tønsberg i 2007.

Trenings- og hotellgründer Arild Fagereng på Ramdal utvider igjen. Denne gang er det Badeland som skal bli større. Byggestart er rett rundt hjørnet.

Tekst og foto: Frode Moe

Fagereng kan melde om en utvidelse på 200 kvadratmeter av Badeland, som i sin tid sto ferdig for 20 år siden. Første spadetak er rett rundt hjørnet, og til sommeren skal alt være klappet og klart for å gi besøkende utvidede tilbud. 

De minste vil kunne fryde seg over et større område med vannsklier, mens voksne skal lokkes til rom med ulike behandlingstilbud. 

– Vi har denne gangen prioritert det som kalles spa, sier Fagereng, og legger kjapt til hva spa faktisk står for. Det er solos par aqua, som enkelt og greit betyr behandling med vann. 

Lokal målgruppe

Når utvidelsen mot øst er vel i havn, er det i første rekke lokalbefolkningen som er målgruppe. Fagereng legger likevel ikke skjul på at det utvidede tilbudet også skal gjøre sitt for å trekke flere til Active Cabin Hotel. 

Selv om det er til sommeren det utvidede anlegget skal være ferdig, meder Fagereng at det erfaringsmessig er i de tre andre årstidene det er størst trafikk. 

Mange tilbud

Siden Fagereng dro i gang det første treningssenteret i 1984, har omfanget vokst, i likhet med fasilitetene. 

I dag finnes det flere ulike trenings- og leketilbud for enhver smak og aldersgruppe. I det siste har imidlertid squash-hallen måtte vike plassen for mer trendy aktiviteter. Active Familiesenter strekker seg nå over til sammen 3.000 kvadratmeter. 

 

Abonnèr i dag

Du får rett til å publisere egne saker (moderert), tilgang til “+” saker og etterhvert få tilgang til planlagt fordelsklubb.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *