Kulinarisk helg med middelaldermat

Slottsfjellsmuseet og Norsk Borgsenter inviterer til tre spennende dager spekket med kulinariske smakebiter.

Fra torsdag til lørdag bys det på spennende innhold. På menyen står det kulinarisk middag, foredrag og workshop, alt på Slottsfjellsmuseet. Museet opplyser at fredag og lørdag er utsolgt, men det er fortsatt mulig å få med seg foredraget på torsdag.

Daniel Serra

Foredrag med smaksprøver

Våre siste saker her:

Mat
Lag is selv – og la barna spise så mange de vil på 17. mai
Is og 17 mai hører sammen – og med hjemmelaget is laget av frukt og bær, kan...
Fullmåne 12. mai - knyttet til opplysning og oppvåkning
Denne fullmånen er forbundet med ferirngen av Wesak, og er knyttet til oppl...
Ulykken på Nøtterøy: -Foreldre er for naive
-Jeg vet om ungdommer som har elsparkesykler som kan kjøre i 100 km i timen,...
Klar til 17. mai? Sjekk disse fem tingene først
17. mai er rett rundt hjørnet – er uteplassen, grillen og bunadsskjorten klar?...

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.