På nytt en flott påskeutstilling ved Galleri Færder. Fem damer med kunst, 1-9 april, 12-16 alle dager. Langfredag stengt

Kunstutstillingen «Fem damer med kunst»

Igjen har Randi Bjørkli Kjær, i påskedagene i april, samlet kunstnere til Galleri Færder, og har gleden av å presentere fem forskjellige kunstnere med svært forskjellige uttrykk.

Foruten sine egne verk og multikunst,  blir det flotte malerier å se, skulpturer, påskepynt og figurer. Og nytt av året og ikke minst trendy og super-aktuelt, er Hildur Øygarden sine glade og fargesprakende gjenbrukskjoler og ombrukssøm. Alt er sydd av gjenbruk, og man blir vilt glad av å se disse «one of a kind» kjolene, topper og jakker. Hildur stiller også med egenproduserte smykker, hun har i en årrekke produsert sine egne, frodige smykker.
Heidi Grading har også ved tidligere anledninger stilt sine verk hos Galleri Færder, og har hatt stor suksess med sine artige malerier av dyr i pussige og klumsete situasjoner. Ville dyr, gårdsdyr og kjæledyr i skjønn forening. Vel verdt å få med seg.
Oddny Olaussen er nykommer, og stiller sine verk for første gang ved galleriet. Hun maler gjerne landskap, men har også noen fargesprakende, lett psykedeliske uttrykk, som bør studeres vel og lenge.
Erica E. Landvand er også godt kjent ved galleriet, og har stilt sine verk en rekker ganger. Erica maler blant annet følelser, kraftig abstrakt og fargesprakende uttrykk. Særegenheten ligger i formen, en lett gjenkjennelig abstrakt form som gir rom for nysgjerrighet og undring.
Randi Bjørkli Kjær, maler fjellmotiver, landskap, men også eventyrlige abstrakte uttrykk. Hun regner seg som en multikunstner, og stiller også med figurer, påskepynt i leire og powertex-teknikk.
Galleriet og de fem kunstnerne ønsker alle varmt velkommen.
Så her er spennet alt fra unike til malerier av ville dyr, fargesterke kjoler av resirkulerte klær, frodige abstrakte malerier, skulpturer og figurer, figurative landskapsmalerier, hatter og gaver.
Hildur Øygarden – smykker og fargerik omsøm av klær
Oddny Olaussen – malerier, landskap og abstrakt
Heidi Grading – malerier av morsomme dyr
Erica E. Langvand – malerier abstrakt
Randi Bjørkli Kjær – malerier, figurer, statuer m.m.
Utstillingen er åpen 1. til 9. april med UNNTAK AV LANGFREDAG som er stengt.
Parkering på utsiden – lette forfriskninger – buss fra Tønsberg (113 a eller b) tar deg rett forbi galleriet.
Velkommen til oss!

Abonnèr i dag

Du får rett til å publisere egne saker (moderert), tilgang til «+» saker og etterhvert få tilgang til planlagt fordelsklubb.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *