Legendariske Wig Wam er tilbake

27. januar, 2022

13:32

Ingen kommentar

Legendariske Wig Wam er tilbake med både nytt album, «Never Say Die» og ikke bare en, men to sanger i den nye D.C Comics superheltserien «Peacemaker» fra Hollywood-filmskaperen James Gunn.

-For en som har hatt alle roller i dette bandet, inklusive plakat-oppheng, er det utrolig befriende og deilig å vite at vi nå ENDELIG er i de aller, aller beste hender på management og booking. For aller første gang i min karriere kan jeg nå fokusere på å være artist og frontman i Wig Wam. Gleder meg til fortsettelsen, sier Åge Sten Nilsen

Åpningssekvensen til serien med Wig Wams klassiske 2010-hit «Do You Wanna Taste It» har allerede tatt verden med storm, og har skapt den største buzzen for bandet på over 10 år. TV-serien er en av verdens mest populære om dagen, og både youtube-klipp og audio streames i milliontall. Nå er Wig Wam klare for å ta med hele sulamitten på turné og å feire livet og bringe moroa tilbake til rock’n roll scenen.

Wig Wam ble grunnlagt i 2001 og tre år senere ga de ut sitt debutalbum «667.. The Neighbour of the Beast». Året etter vant de den norske finalen i Eurovision Song Contest med megahiten «In my Dreams» som toppet de norske hitlistene i seks uker og holdt seg på topp 10 i hele 19 uker. Bandet gjorde etter hvert stor suksess både i Norge og i utlandet og mottok både gull- og platinapriser for sine utgivelser «In My Dreams» (singel), «Hard To Be A Rock’n’Roller» og «Wig Wamania».

Bare i 2005 spilte Wig Wam over 200 liveshow for mer enn 300 000 mennesker og i årene etter var bandet på turné i både Japan, Tyskland, Spania, Sverige, Frankrike, England og Italia. I 2010, samme år som «Do You Wanna Taste It» toppet listene, varmet bandet opp for megastjernene KISS i Oslo før de tre år senere, 31. august 2013 la inn årene og holdt sin aller siste konsert.

Men nå, ni år senere er altså Wig Wam endelig tilbake og det med et smell!

Deres nyeste album “Never Say Die” har fått strålende anmeldelser i både norsk og internasjonal musikkpresse, hvor flere har gått så langt som å mene at det er bandets aller beste skive og med drahjelp fra «Peacemaker» har bandet en utrolig spennende tid i vente.

Wig Wam består av:
Glam (Åge Sten Nilsen) — vokal
Teeny (Trond Holter) — gitar
Flash (Bernt Jansen) — bass
Sporty (Øystein Andersen) — trommer

Diskografi:
667.. The Neighbour of the Beast (2004)
Hard to Be a Rock ‘n’ Roller (2005)
Hard to Be a Rock ‘n’ Roller.. in Kiev! (2005)
Wig Wamania (2006), # 10 i Norge
Live in Tokyo (2007)
Non Stop Rock’n’Roll (2010)
Wall Street (2012)
Never Say Die (2021).

Abonnèr i dag

Du får rett til å publisere egne saker (moderert), tilgang til “+” saker og etterhvert få tilgang til planlagt fordelsklubb.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *