Lions Røde Fjær auksjon kommende helg

7. februar, 2022

08:38

Ingen kommentar

Lions Club Stokke/Vear har som mål å bidra med 90.000 kroner til inntekt for et nytt familie- og kompetanse hus på Beitostølen Helsesportsenter (BHSS).

Det nasjonale målet for årets aksjon er 50 millioner kroner. Bøsseinnsamlingen arrangeres 11. – 12. og 13. februar 2022 i hele landet og blir en kombinasjon av digitale innsamlinger og bøssebæring.

Gutta i Lions Stokke/Vear har allerede samlet inn over 50.000 kroner og er klare for innsats helgen den 11-13. februar, da er vi å se og treffes på Stokke Sentret, Meny på Stokke og Meny på Jarlsberg hvor vi selger lodder og tar imot gaver i bøssene våre. Skulle du ikke være i nærheten av en Lions-bøsse, så er det mulighet å støtte oss på Vipps nr. 591147

Vi er selvsagt veldig glade for all støtte som blir gitt.

Beitostølen Helsesportsenter – aktivitet og deltagelse gjennom livet

BHSS ble bygget i 1970 takket være det økonomiske bidraget fra den første Lions Røde Fjær aksjonen i 1966. Ildsjelen Erling Stordahl bidro til at det norske samfunnet på 1960-tallet gjennomgikk en holdningsendring i synet på funksjonshemmede, og på deres rett til å leve et aktivt og sosialt liv fylt med arbeid, kultur, idrett og friluftsliv. Det er ingen tvil om at BHSS har vært en suksess.

Senteret har oppnådd faglig anerkjennelse både nasjonalt og internasjonalt. Målet er at alle tar med seg kompetansen de får på senteret videre inn et aktivt liv der de bor rundt om i landet.

«Beitostølen Helsesportsenter arbeider for at alle funksjonshemmede barn skal ha likeverdige muligheter, uavhengig av funksjon, etnisk bakgrunn og bosted.»

– Vi i Lions er veldig stolte at vi nok en gang kan bidra til at BHSS kan videreutvikle sitt tilbud til alle dem som trenger det mest, sier Arnt Olav Holm som skryter av gutta i Lions Club Stokke/ Vear som gjør en kjempe jobb for Lions Røde Fjær aksjon.

Siden starten har over 10 000 personer fra hele landet hatt gleden av et opphold på BHSS, i tillegg til studenter og fagpersoner. «Aktivitet og deltakelse gjennom livet – for alle» er BHSS’s sin visjon, som de etterlever.

Abonnèr i dag

Du får rett til å publisere egne saker (moderert), tilgang til “+” saker og etterhvert få tilgang til planlagt fordelsklubb.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *