Markus Nilssen (22) fra Tønsberg ble valgt ut til drømmesommerjobben

27. juni, 2023

14:03

Ingen kommentar

Han kunne ha reist bort. Tatt en velfortjent ferie etter eksamen. Ligget på stranden. I stedet søkte han  en helt spesiell sommerjobb. Blant et ti-talls søkere ble han valgt ut som en av åtte håndplukkede studenter.

I sommer har han fått muligheten til å arbeide med relevante faglige utfordringer på Forsvarsbyggs hovedkontor i Oslo.
– Her får jeg jobbe med hvordan digitale hjelpemidler i byggebransjen kan effektivisere livsløpet fra planlegging og bygging – til drift og vedlikehold av bygg, sier Markus.

Han inngår i et team på 8 studenter med ulik bakgrunn. Resultatet får Markus og de andre studentene presentere for direktør Forsvarsbygg og hans ledergruppe.

Er med på digitalisering av byggebransjen

Markus er til daglig student ved Norges teknisk-naturvitenskapelige universitet (NTNU). Der tar han en mastergrad i teknologi, ingeniørvitenskap og IKT med spesialisering innen konstruksjonsteknikk.
– Jeg synes det er interessant å kombinere typiske byggingeniør-emner med digitalisering og programmering. Byggebransjen har en vei å gå når det gjelder digitalisering. Derfor er det spennende å få være med på utviklingen, sier han.

Flytte hjem til Tønsberg

Markus har to år igjen av studiene ved NTNU. Han vurderer å flytte hjem til Tønsberg etter hvert.
– Jeg vil ta med meg kunnskapen jeg får fra jobbingen i Forsvarsbygg inn i studiene mine videre. Jeg trives i Trondheim, men savner Tønsberg. Spesielt om sommeren, sier han.

Abonnèr i dag

Du får rett til å publisere egne saker (moderert), tilgang til “+” saker og etterhvert få tilgang til planlagt fordelsklubb.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *