Mat

Snadder på sommergrillen
Grillet torsk i pita 600 g torskefilet i 4-6 biter olje salt grovmalt pepper Tilbehør: 4-6 pitabrød 4-6...
Lunsj og snacks barn lager selv i ferien
Skoleferien er lang, og barn på mellomtrinnet er hjemme alene deler av sommerferien. La barna lage lunsj...
Torunn vil dele ut skolebrød til hele landet
På skolebrødets dag 17. juni vil daglig leder Torunn Nordbø i Opplysningskontoret for brød og korn dele...
Kokkens triks for saftig burger på grillen
Skal du ha en skikkelig saftig burger er det viktig at du bruker godt kjøtt med nok fett. Burgeren trenger...
Økte omsetningen med over 18 prosent
Meny Revetal som er en av kommunens største matbutikker, økte omsetningen i fjor med over 18 prosent....
Med Parmaskinke og Maserati på reiseplanen
BILDET: Her skal gruppen bo; Venturini Baldini resort. Med sin brede bakgrunn fra reiseliv, trening og...
Tønsberg kommune på besøk på Geitmyra matkultursenter på Sagene
BILDET: Varaordfører i Tønsberg, Steinar Solum og Geitmyras Kine Bekkengen. – De blir traktert...
Matprisene svinger mye gjennom året
BILDET: Vibeke Andersen, bransjedirektør for dagligvare, Virke. Matprisene svinger mye, gjerne etter...
Hrogn dokumenterer mattrygghet med forskning
BILDET: Under merkenavnet Bottarga Boreale selges den tørkede skreirogna til 40 Michelin-restauranter...
Prisene på mat og drikke fortsatte å synke
BILDET: Vibeke Andersen, bransjedirektør for dagligvare i Virke. Sammenlignet med samme måned året før...
-Mattilsynets rapport om vegetarprodukter viser at disse må velges fremfor kjøtt og meieri
-Mattilsynets ferske rapport viser oss at plantebaserte kjøtt- og meierierstatninger bør velges framfor...
Grønn mat fra blå åker
Interesseorganisasjonen – Norwegian Seaweed Assosiation – er etablert. Flere forskningsmiljø...
Vil redusere matsvinn med 50 prosent
Sykehusene i Helse Sør-Øst skal redusere matsvinn med 50 prosent innen 2030. Det er ett av miljømålene...
Mye matprat på Hi5
Det er ikke til å unngå at det blir mye prat om mat, råvarer og metoder på Gründerhuset Hi5. Mat og mattilknyttet...
La Baguette: - Bidrar med å minimere matsvinn
I Norge utgjør det kartlagte matsvinnet 417.000 tonn per år, noe som hovedsakelig fordeler seg på forbrukere,...
Flere permitterte får mat fra Frelsesarmeen
Ukentlig tar nye personer kontakt med Frelsesarmeen i Tønsberg. Blant dem nye er mennesker som er permitterte...