Mat

Pinnekjøttelskere ser etter kjøtt
De som spiser pinnekjøtt til jul, er i hovedsak ute etter det samme når de velger pinnekjøtt i butikken....
Kaffekos midt i kaoset
Mens mange av butikkene er revet for å gi plass til nye Tolvsrød torg, holder en kaffebar fortsatt stand...
Frebergs finalist til prestisjefylt matpris
Frebergs har sikret seg en plass i finalen i Det Norske Måltid med sine hvite aspargeser. – Jeg tror...
Sjokoladekunst er livet for Vibeke og Pernille
Lurer du på hvordan sjokolade i verdensklasse smaker? Hos sjokoladeekspert Vibeke (29) kommer ganen nærmere...
Bli med på epleslang!
Hva med å markere epledagen med en nybakt eplekake laget av kortreiste og helt gratis epler fra en hyggelig...
Bakeriets store sønner
Fra de var små har Henrik og Christoffer Næss vært involvert i driften av Nøtterø Bakeri & Konditori....
Topp med sopp
Hva er den beste matsoppen? Og hvilken er giftig?
Kulinarisk opplevelse på toppen av Tønsberg
Tekst: Pia Leskovsky Hotel Klubbens nye restaurant ruver høyt. Taket inviterer til både panoramautsikt...
Ferske reker til halv pris
Tekst og foto: Guri Haram På Verdens Ende selger to unge fiskere reker og kreps. Mens loffen blir stadig...
En smak av verden på Torvet
Gyros i pita, dumplings, pad thai eller en spennende smak av Hawaii? På Torvet i Tønsberg byr i helgen...
Skalldyr og vinopplevelse med kjent sommelier på Tjøme
Tekst: Bente Wemundstad I kveld får Havna Tjøme Hotel besøk av sommelier som vil by på store vinopplevelser...
Gilde fyller 60 år
Da Gilde lanserte pølsen “Tønsberger”  responderte ordfører i Tønsberg med å forby all annen...
Skolebrødets dag markeres over hele landet fredag 21. juni
Opplysningskontoret for brød og korn etablerte Skolebrødets dag, som i år markeres fredag 21. juni. Bakerier...
Dette serverer du til fotball-EM
Server bratwurst i ølbad for en tysk fulltreffer, og albondigas om du heier på Spania. Er du fan av både...
Importerte egg bør varmebehandles godt
I butikkene nå finnes det egg fra flere land utenfor Norden. Noen av disse eggene kan ha salmonella i...
Mathistoriegilde på Geitmyra Tønsberg
– Mat er identitet. Mat er kultur. Mat er historie. I strålende solskinn åpnet Kine Bekkengen Mathistorisk...
1 2 3 4 5 6 7 8