Mat

Lag is selv – og la barna spise så mange de vil på 17. mai
Is og 17 mai hører sammen – og med hjemmelaget is laget av frukt og bær, kan barna faktisk spise så mange...
Åpent barseltreff i kaffebaren – en møteplass for småbarnsforeldre
Maren har drevet Vikses Spiseri og Kafé siden sommeren i fjor. Siden oppstarten har hun sett mange småbarnsforeldre...
Er egg bra for helsa?
I påska spiser vi dobbelt så mye som ellers i året. “Egg kan inngå i et sunt og variert kosthold”...
Fra tradisjon til take away
Jeg har alltid likt å lage mat. Da jeg var liten var det mest kaker og desserter – mormor hjalp...
Marens drøm ble virkeliggjort midt i Tønsberg sentrum
Marens drøm inneholder den ferske duften av nylig bakte kanelboller med vaniljekrem, blåbærmuffins, lyse...
Pinnekjøttelskere ser etter kjøtt
De som spiser pinnekjøtt til jul, er i hovedsak ute etter det samme når de velger pinnekjøtt i butikken....
Kaffekos midt i kaoset
Mens mange av butikkene er revet for å gi plass til nye Tolvsrød torg, holder en kaffebar fortsatt stand...
Frebergs finalist til prestisjefylt matpris
Frebergs har sikret seg en plass i finalen i Det Norske Måltid med sine hvite aspargeser. – Jeg tror...
Sjokoladekunst er livet for Vibeke og Pernille
Lurer du på hvordan sjokolade i verdensklasse smaker? Hos sjokoladeekspert Vibeke (29) kommer ganen nærmere...
Bli med på epleslang!
Hva med å markere epledagen med en nybakt eplekake laget av kortreiste og helt gratis epler fra en hyggelig...
Bakeriets store sønner
Fra de var små har Henrik og Christoffer Næss vært involvert i driften av Nøtterø Bakeri & Konditori....
Topp med sopp
Hva er den beste matsoppen? Og hvilken er giftig?
Kulinarisk opplevelse på toppen av Tønsberg
Tekst: Pia Leskovsky Hotel Klubbens nye restaurant ruver høyt. Taket inviterer til både panoramautsikt...
Ferske reker til halv pris
Tekst og foto: Guri Haram På Verdens Ende selger to unge fiskere reker og kreps. Mens loffen blir stadig...
En smak av verden på Torvet
Gyros i pita, dumplings, pad thai eller en spennende smak av Hawaii? På Torvet i Tønsberg byr i helgen...
Skalldyr og vinopplevelse med kjent sommelier på Tjøme
Tekst: Bente Wemundstad I kveld får Havna Tjøme Hotel besøk av sommelier som vil by på store vinopplevelser...
1 2 3 4 5 6 7 8 9