Mat
28 mars, 2023
Tallene er tydelige: Nordmenn spiser brød og typiske brødmåltider er frokost, lunsj og kvelds. 8 av 10...
21 mars, 2023
Lørdag 25. mars er den internasjonale vaffeldagen. Dette er en god anledning til å prøve en ny type vaffel,...
14 mars, 2023
Nest etter brød og bakervarer er det frukt og grønt norske forbrukere kaster mest av. Mye av maten som...
12 mars, 2023
En god middag trenger verken å være dyr eller ta lang tid å lage. Med gode basisvarer i kjøleskapet er...
10 mars, 2023
Sannsynligvis har du oppbevart agurk feil hele livet. Agurken hører ikke hjemme i grønnsaksskuffen, men...
06 mars, 2023
Hvor mye tomat forventer du at det er i en tomatsuppe? Når vi kjøper ferdigsupper vet de fleste av oss...
11 februar, 2023
Er du usikker på om gulroten som har blitt litt råtten kan spises eller om eplet med en brun flekk bør...
07 februar, 2023
Norturas Livèchekylling har fått fotfeste i restaurant- og serveringsmarkedet. Nylig utvidet Nortura...
05 februar, 2023
TINE Yoghurt Molte har åpenbart vært en stor del av hverdagen til molteambassadører over hele landet....
01 februar, 2023
Presset økonomi kan gjøre at det er de som har minst fra før som må gjøre de hardeste prioriteringene...
31 januar, 2023
Uka før jul solgte MENY lokalmat for nær 100 millioner kroner, en økning på 20 prosent mot året før....
31 januar, 2023
Hver dag kastes 170.000 brød i norske hjem. Her er de tre viktigste tingene du kan gjøre for å redde...
31 januar, 2023
Er du mann, er det store sjanser for at du ikke vet det. Den yngre delen av befolkningen har heller ikke...
17 januar, 2023
Kyllingfiletene holder seg gode lenger når de pakkes i CO₂-gass. Gassen får noen bakterier til å vokse...
03 januar, 2023
I 20 år har Kompetansenettverkene vært til uvurderlig hjelp for lokalmatprodusenter i hele Norge. De...