Mat
19 mai, 2024
Vet du hvorfor det lukter litt rart når du tisser etter du har spist asparges eller hvor aspargesen skal...
14 mai, 2024
Asparges kalles grønnsakenes konge, og det er ikke så rart. Den korte sesongen gjør at den er ettertraktet...
08 mai, 2024
– Vi er nærmest fullbooka, sier Bente Bugge-Erlingsen, daglig leder for Geitmyra Tønsberg. Det er klart...
03 mai, 2024
Derfor er den lange vinteren godt nytt for norske jordbærelskere. Hvis du er en av dem som mener at norske...
01 mai, 2024
Forbrukerrådet har sett på innholdet i åtte yoghurter til spedbarn. Mye frukt og sukkerarter, og til...
28 april, 2024
Et flertall av nordmenn velger å spise variert og avstår fra strenge dietter. Det viser en ny undersøkelse...
22 april, 2024
De siste syv årene har importen av feta- og salatost økt med 30 prosent. Med unntak av noen få lokale...
09 april, 2024
På få år har salget av brokkolini økt med over 1500 prosent! – Brokkolini har på rekordtid gått fra å...
03 april, 2024
4. april er den internasjonale gulrotdagen. Gulrot er den grønnsaken vi både produserer mest av i Norge...
23 mars, 2024
I Norge importerer vi appelsiner hele året, og ifølge OFGs Frukt- og grøntstatistikk 2023 importerte...
22 mars, 2024
På mandag er det vaffeldagen, en god anledning til å unne seg selv eller ungene en ekstra digg lunsj....
18 mars, 2024
Hele 32 prosent av nordmenn som har fått med seg debatten rundt ultraprosessert mat, har tatt grep i...
07 mars, 2024
Det er ikke lenger bare voksne på diett som strekker seg etter cottage cheese i butikkhyllene. I 4. kvartal...
09 januar, 2024
Lettbedervet mat er merket med siste forbruksdato, og holdbarheten kan bli kortere hvis maten ikke blir...
27 desember, 2023
1 av 3 planlegger å spise kalkun på nyttårsaften i år, det viser MatPrats årlige juleundersøkelse utført...