Mat
25 november, 2023
Krumkakene har kjempet seg tilbake til toppen på listen over favorittkakene til folket. Og vi baker dem...
24 november, 2023
Den tradisjonelle norske matpakken står fortsatt sterkt blant oss nordmenn. Omtrent halvparten har jevnlig...
22 november, 2023
Økte kostnader gjør at mange må gjøre justeringer i både levevaner og handlekurven, men ikke la det gå...
16 november, 2023
Forbrukerrådet har testet 35 ulike müsli- og granolablandinger. Resultatene viser store prisforskjeller,...
10 november, 2023
BAMA er ferdig med lagertellingen for norsk potet. Tallene viser at frukt- og grøntselskapet har 28 prosent...
27 oktober, 2023
Med smak av bringebær fra norske bønder kan du for første gang få tak i fjøsnissebrus til jul.
Denne...
19 oktober, 2023
Høsten er høysesong for norske råvarer. Rotgrønnsakene høstes, lammet kommer ned fra fjellet og hagene...
18 oktober, 2023
Du trenger ikke gå langt for å oppleve at maten smaker ekstra godt ute. Med reinskav og primus i sekken...
13 oktober, 2023
Det har vært krevende å dyrke norsk mathvete i år, men havreavlingen er nesten som normal. Havre er sunt...
30 september, 2023
Baking er en fin aktivitet som skaper gode barndomsminner. Bak med barna i ferien eller la de prøve seg...
23 september, 2023
Norske epler er søte, sprø og saftige og nå finnes de i butikker over hele landet. Hvert år feires Epledagen...
19 september, 2023
Riktig oppbevaring og emballering øker holdbarheten til frukt, bær og grønnsaker. Nofima-forskere har...
19 september, 2023
– Se så fin den nye logoen er! Kine Bekkengen viser frem vispen som symboliserer Geitmyra Tønsberg. –...
16 september, 2023
Airfryer har blitt svært populært- fordi den tilbereder sunn mat – raskt og enkelt! Grønnsaker...
23 august, 2023
Enkle og sunne matpakker trenger ikke ta mye tid på morgenen. Bruk maks fem minutter. Vi gir deg tipsene...