Mat

Bygg fremtiden med å se tilbake til fortiden
Matsikkerhet har gått fra å være et kjedelig tema for de få til å bli svært dagsaktuelt. I Norge produseres...
Snadder på sommergrillen
Grillet torsk i pita 600 g torskefilet i 4-6 biter olje salt grovmalt pepper Tilbehør: 4-6 pitabrød 4-6...
Lunsj og snacks barn lager selv i ferien
Skoleferien er lang, og barn på mellomtrinnet er hjemme alene deler av sommerferien. La barna lage lunsj...
Torunn vil dele ut skolebrød til hele landet
På skolebrødets dag 17. juni vil daglig leder Torunn Nordbø i Opplysningskontoret for brød og korn dele...
Ambulansearbeider fra Tønsberg signert med ASKO
Aleksander Berge, som til vanlig er ambulansearbeider, mener det bør være mulig å ta seg en fest uten...
Kokkens triks for saftig burger på grillen
Skal du ha en skikkelig saftig burger er det viktig at du bruker godt kjøtt med nok fett. Burgeren trenger...
Saftig, sprø og helt unikt fra Hvasser
Hvit Asparges fra Hvasser har fått tildelt Spesialitet og den er helt unik i Norge. Men kjapp deg –...
Økte omsetningen med over 18 prosent
Meny Revetal som er en av kommunens største matbutikker, økte omsetningen i fjor med over 18 prosent....
Med Parmaskinke og Maserati på reiseplanen
BILDET: Her skal gruppen bo; Venturini Baldini resort. Med sin brede bakgrunn fra reiseliv, trening og...
Tønsberg kommune på besøk på Geitmyra matkultursenter på Sagene
BILDET: Varaordfører i Tønsberg, Steinar Solum og Geitmyras Kine Bekkengen. – De blir traktert...
Matprisene svinger mye gjennom året
BILDET: Vibeke Andersen, bransjedirektør for dagligvare, Virke. Matprisene svinger mye, gjerne etter...
Hrogn dokumenterer mattrygghet med forskning
BILDET: Under merkenavnet Bottarga Boreale selges den tørkede skreirogna til 40 Michelin-restauranter...
Nordmenn spiser for lite nøtter - forbruket bør dobles
Selv om helsefordelene ved et inntak på 30-60 gram nøtter daglig er godt dokumentert, spiser nordmenn...
Prisene på mat og drikke fortsatte å synke
BILDET: Vibeke Andersen, bransjedirektør for dagligvare i Virke. Sammenlignet med samme måned året før...
Oscarsborg Hotel & Resort inngår samarbeid med Stiftelsen Norsk Gastronomi
Samarbeidet skal bidra til produktutvikling, der det skal utvikles menyer som bidrar til historieformidling...
Kål det til! 5 ting om hodekål du kanskje ikke visste
Norsk hodekål er kalorifattig supermat og gull verdt for kropp og klode. Vil du leve bærekraftig og oppnå...
1 2 3