Mat
26 september, 2022
Høsten er høysesong for lam og måltidet som varmer ekstra godt i høstkulden er Norges nasjonalrett –...
26 september, 2022
Matkasting står for 8 prosent av verdens klimagassutslipp. Både industri og forbrukere må stå sammen...
12 september, 2022
Det er tyttebær-år i år og disse små røde bærene er det en mengde ulike innholdsstoffer som gjør godt...
09 september, 2022
Mørke, kalde høstkvelder blir lune med nystekte rundstykker til suppen. Her er oppskriftene.
Høstmat...
01 september, 2022
Matpakken trenger ikke være kjedelig selv om den er sunn. Her er fem spennende matpakker for hele uken.
Skolen...
21 august, 2022
Roen har senket seg over øya, syklistene har blitt færre og det har også rulleski fantastene, merkbart...
18 juli, 2022
lanteprisen er en prisutdeling som skal hedre de som gir oss gode og innovative plantebaserte produkter,...
28 juni, 2022
Matsikkerhet har gått fra å være et kjedelig tema for de få til å bli svært dagsaktuelt. I Norge produseres...
15 juni, 2022
Grillet torsk i pita
600 g torskefilet i 4-6 biter
olje
salt
grovmalt pepper
Tilbehør:
4-6 pitabrød
4-6...
09 juni, 2022
Skoleferien er lang, og barn på mellomtrinnet er hjemme alene deler av sommerferien. La barna lage lunsj...
24 mai, 2022
På skolebrødets dag 17. juni vil daglig leder Torunn Nordbø i Opplysningskontoret for brød og korn dele...
23 mai, 2022
Skal du ha en skikkelig saftig burger er det viktig at du bruker godt kjøtt med nok fett. Burgeren trenger...
18 mai, 2022
Hvit Asparges fra Hvasser har fått tildelt Spesialitet og den er helt unik i Norge. Men kjapp deg –...
17 mai, 2022
Meny Revetal som er en av kommunens største matbutikker, økte omsetningen i fjor med over 18 prosent.
ESPEN...
15 mars, 2022
BILDET: Her skal gruppen bo; Venturini Baldini resort.
Med sin brede bakgrunn fra reiseliv, trening og...