Mat

-Mattilsynets rapport om vegetarprodukter viser at disse må velges fremfor kjøtt og meieri
-Mattilsynets ferske rapport viser oss at plantebaserte kjøtt- og meierierstatninger bør velges framfor...
Vil redusere matsvinn med 50 prosent
Sykehusene i Helse Sør-Øst skal redusere matsvinn med 50 prosent innen 2030. Det er ett av miljømålene...
Grønn mat fra blå åker
Interesseorganisasjonen – Norwegian Seaweed Assosiation – er etablert. Flere forskningsmiljø...
Tonnevis med bønner klare for middag
Det tar ikke mange timene fra bønnene er høstet fra jordet til produsenten Kjetil Dale ved Tjølling til...
Mye matprat på Hi5
Det er ikke til å unngå at det blir mye prat om mat, råvarer og metoder på Gründerhuset Hi5. Mat og mattilknyttet...
La Baguette: - Bidrar med å minimere matsvinn
I Norge utgjør det kartlagte matsvinnet 417.000 tonn per år, noe som hovedsakelig fordeler seg på forbrukere,...
Flere permitterte får mat fra Frelsesarmeen
Ukentlig tar nye personer kontakt med Frelsesarmeen i Tønsberg. Blant dem nye er mennesker som er permitterte...
1 2 3