Mat

Hrogn dokumenterer mattrygghet med forskning
BILDET: Under merkenavnet Bottarga Boreale selges den tørkede skreirogna til 40 Michelin-restauranter...
Nordmenn spiser for lite nøtter - forbruket bør dobles
Selv om helsefordelene ved et inntak på 30-60 gram nøtter daglig er godt dokumentert, spiser nordmenn...
Prisene på mat og drikke fortsatte å synke
BILDET: Vibeke Andersen, bransjedirektør for dagligvare i Virke. Sammenlignet med samme måned året før...
Oscarsborg Hotel & Resort inngår samarbeid med Stiftelsen Norsk Gastronomi
Samarbeidet skal bidra til produktutvikling, der det skal utvikles menyer som bidrar til historieformidling...
Kål det til! 5 ting om hodekål du kanskje ikke visste
Norsk hodekål er kalorifattig supermat og gull verdt for kropp og klode. Vil du leve bærekraftig og oppnå...
-Mattilsynets rapport om vegetarprodukter viser at disse må velges fremfor kjøtt og meieri
-Mattilsynets ferske rapport viser oss at plantebaserte kjøtt- og meierierstatninger bør velges framfor...
Grønn mat fra blå åker
Interesseorganisasjonen – Norwegian Seaweed Assosiation – er etablert. Flere forskningsmiljø...
Vil redusere matsvinn med 50 prosent
Sykehusene i Helse Sør-Øst skal redusere matsvinn med 50 prosent innen 2030. Det er ett av miljømålene...
Tonnevis med bønner klare for middag
Det tar ikke mange timene fra bønnene er høstet fra jordet til produsenten Kjetil Dale ved Tjølling til...
Mye matprat på Hi5
Det er ikke til å unngå at det blir mye prat om mat, råvarer og metoder på Gründerhuset Hi5. Mat og mattilknyttet...
La Baguette: - Bidrar med å minimere matsvinn
I Norge utgjør det kartlagte matsvinnet 417.000 tonn per år, noe som hovedsakelig fordeler seg på forbrukere,...
Flere permitterte får mat fra Frelsesarmeen
Ukentlig tar nye personer kontakt med Frelsesarmeen i Tønsberg. Blant dem nye er mennesker som er permitterte...
1 2 3 4