Mat
06 mars, 2022
BILDET: Under merkenavnet Bottarga Boreale selges den tørkede skreirogna til 40 Michelin-restauranter...
23 februar, 2022
Selv om helsefordelene ved et inntak på 30-60 gram nøtter daglig er godt dokumentert, spiser nordmenn...
10 februar, 2022
BILDET: Vibeke Andersen, bransjedirektør for dagligvare i Virke.
Sammenlignet med samme måned året før...
24 januar, 2022
Samarbeidet skal bidra til produktutvikling, der det skal utvikles menyer som bidrar til historieformidling...
24 januar, 2022
Norsk hodekål er kalorifattig supermat og gull verdt for kropp og klode.
Vil du leve bærekraftig og oppnå...
23 januar, 2022
-Mattilsynets ferske rapport viser oss at plantebaserte kjøtt- og meierierstatninger bør velges framfor...
23 januar, 2022
Interesseorganisasjonen – Norwegian Seaweed Assosiation – er etablert. Flere forskningsmiljø...
23 januar, 2022
Sykehusene i Helse Sør-Øst skal redusere matsvinn med 50 prosent innen 2030. Det er ett av miljømålene...
02 september, 2021
Det tar ikke mange timene fra bønnene er høstet fra jordet til produsenten Kjetil Dale ved Tjølling til...
05 august, 2021
Det er ikke til å unngå at det blir mye prat om mat, råvarer og metoder på Gründerhuset Hi5. Mat og mattilknyttet...
04 august, 2021
I Norge utgjør det kartlagte matsvinnet 417.000 tonn per år, noe som hovedsakelig fordeler seg på forbrukere,...