Mat

Nortura tar saktevoksende kylling fra restaurantmarkedet til dagligvare
Norturas Livèchekylling har fått fotfeste i restaurant- og serveringsmarkedet. Nylig utvidet Nortura...
Multeyoghurten kommer tilbake
TINE Yoghurt Molte har åpenbart vært en stor del av hverdagen til molteambassadører over hele landet....
Bekymret for helsen til de som har minst fra før
Presset økonomi kan gjøre at det er de som har minst fra før som må gjøre de hardeste prioriteringene...
Kjemperekord for lokalmat
Uka før jul solgte MENY lokalmat for nær 100 millioner kroner, en økning på 20 prosent mot året før....
Tre råd som redder brødet fra søppelbøtta
Hver dag kastes 170.000 brød i norske hjem. Her er de tre viktigste tingene du kan gjøre for å redde...
Vet du hva den samiske nasjonalretten er?
Er du mann, er det store sjanser for at du ikke vet det. Den yngre delen av befolkningen har heller ikke...
Riktig pakkemetode gjør at kyllingfilet holder seg lenger
Kyllingfiletene holder seg gode lenger når de pakkes i CO₂-gass. Gassen får noen bakterier til å vokse...
En stille, kulinarisk revolusjon
I 20 år har Kompetansenettverkene vært til uvurderlig hjelp for lokalmatprodusenter i hele Norge. De...
Kalkun på topp til nyttår
Kalkun er fortsatt nyttårsfavoritten i Norge. Samtidig oppgir 1 av 10 at de vil spare utgifter i høytiden...
Slik bruker du opp restene fra julematen
Etter flere dagers matgilde kjenner mange på at de sitter igjen med mer rester enn penger. Da gjelder...
Stort smakspenn for norsk sider
Norsk siderproduksjon har hatt en formidabel utvikling. Kvaliteten er høy og smaksmangfoldet stort. Det...
Agurk fra Spania er mistenkt smittekilde i utbrudd av salmonella
Etter en omfattende utbruddsetterforskning, peker agurk fra en spansk leverandør seg ut som sannsynlig...
Hjemmelaget pålegg til julefrokosten
BY Tønsberg & Færders redaktør, Bente Wemundstad, skrev boken ”Hjemmelaget pålegg” for noen år siden....
Lussekatter mest populære hos de unge
Lussekatter er en viktig del av unge voksnes førjulstradisjoner. Nesten hver tredje nordmann mellom 18...
Slik kan kantinene hjelpe deg å spise sunnere
Fire av ti vil endre matvanene sine hjemme hvis de får smaken på nye matretter i kantinen på jobb. Kantinen...
Tonnevis med julemat på vei ut fra Nortura
Produksjonen av julemat ble påbegynt allerede i mars og nå er maten på full fart ut i markedet. Nortura...
1 2 3 4 5 6 7