Mat
07 februar, 2023
Norturas Livèchekylling har fått fotfeste i restaurant- og serveringsmarkedet. Nylig utvidet Nortura...
05 februar, 2023
TINE Yoghurt Molte har åpenbart vært en stor del av hverdagen til molteambassadører over hele landet....
01 februar, 2023
Presset økonomi kan gjøre at det er de som har minst fra før som må gjøre de hardeste prioriteringene...
31 januar, 2023
Uka før jul solgte MENY lokalmat for nær 100 millioner kroner, en økning på 20 prosent mot året før....
31 januar, 2023
Hver dag kastes 170.000 brød i norske hjem. Her er de tre viktigste tingene du kan gjøre for å redde...
31 januar, 2023
Er du mann, er det store sjanser for at du ikke vet det. Den yngre delen av befolkningen har heller ikke...
17 januar, 2023
Kyllingfiletene holder seg gode lenger når de pakkes i CO₂-gass. Gassen får noen bakterier til å vokse...
03 januar, 2023
I 20 år har Kompetansenettverkene vært til uvurderlig hjelp for lokalmatprodusenter i hele Norge. De...
30 desember, 2022
Kalkun er fortsatt nyttårsfavoritten i Norge. Samtidig oppgir 1 av 10 at de vil spare utgifter i høytiden...
27 desember, 2022
Etter flere dagers matgilde kjenner mange på at de sitter igjen med mer rester enn penger. Da gjelder...
27 desember, 2022
Norsk siderproduksjon har hatt en formidabel utvikling. Kvaliteten er høy og smaksmangfoldet stort. Det...
20 desember, 2022
Etter en omfattende utbruddsetterforskning, peker agurk fra en spansk leverandør seg ut som sannsynlig...
10 desember, 2022
BY Tønsberg & Færders redaktør, Bente Wemundstad, skrev boken ”Hjemmelaget pålegg” for noen år siden....
09 desember, 2022
Lussekatter er en viktig del av unge voksnes førjulstradisjoner. Nesten hver tredje nordmann mellom 18...
08 desember, 2022
Fire av ti vil endre matvanene sine hjemme hvis de får smaken på nye matretter i kantinen på jobb. Kantinen...