Med Parmaskinke og Maserati på reiseplanen

15. mars, 2022

14:00

Ingen kommentar

BILDET: Her skal gruppen bo; Venturini Baldini resort.

Med sin brede bakgrunn fra reiseliv, trening og underholdningsbransjen kastet Gry Lepsøe seg rundt og ble gründer, og slik ble reiseselskapet Lepsøe Reiser til. Hun henvender seg til et voksent publikum, og nå blir det tur til Italia.

Dette er den første turen hun arrangerer utenlands, og den går til vakre Italia. Ingenting er overlatt til tilfeldighetene:

–Du kan godt reise alene, vi skal ta godt vare på deg. Vi reiser og opplever som gruppe, sier Gry.

Det lille ekstra

Det unike med hennes reiser er at det alltid inneholder det lille ekstra du egentlig ikke helt skjønte hva var, men som gjorde reisen helt magisk og uforglemmelig.

Turen til Italia, nærmere bestemt herskaplige Venturini Baldini resort i Emilia Romagna i Nord-Italia, arrangerer hun sammen med restauranten Herr og Fru.

Maserati

– Vi er invitert til å besøke noen av Herr og Fru sine fremste leverandører og vil nyte alt fra vinsmaking av høyeste kvalitet, vandring i den fantastiske naturen, prøvesmaking av vinaigrette, skinke og ost til fysisk aktivitet i naturskjønne og historiske omgivelser, sier Gry Lepsøe.

–Dessuten er vi invitert til Maserati-fabrikken i Modena, som åpner sine dører for oss og vil gi oss en eksklusiv omvisning. Modena er også Pavarotti sitt hjemsted. Naturligvis skal vi også besøke byen Parma som er kjent for sin parmesan og parmaskinke.

 

Abonnèr i dag

Du får rett til å publisere egne saker (moderert), tilgang til “+” saker og etterhvert få tilgang til planlagt fordelsklubb.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.