Med Parmaskinke og Maserati på reiseplanen

BILDET: Her skal gruppen bo; Venturini Baldini resort.

Med sin brede bakgrunn fra reiseliv, trening og underholdningsbransjen kastet Gry Lepsøe seg rundt og ble gründer, og slik ble reiseselskapet Lepsøe Reiser til. Hun henvender seg til et voksent publikum, og nå blir det tur til Italia.

Dette er den første turen hun arrangerer utenlands, og den går til vakre Italia. Ingenting er overlatt til tilfeldighetene:

–Du kan godt reise alene, vi skal ta godt vare på deg. Vi reiser og opplever som gruppe, sier Gry.

Det lille ekstra

Det unike med hennes reiser er at det alltid inneholder det lille ekstra du egentlig ikke helt skjønte hva var, men som gjorde reisen helt magisk og uforglemmelig.

Turen til Italia, nærmere bestemt herskaplige Venturini Baldini resort i Emilia Romagna i Nord-Italia, arrangerer hun sammen med restauranten Herr og Fru.

Maserati

– Vi er invitert til å besøke noen av Herr og Fru sine fremste leverandører og vil nyte alt fra vinsmaking av høyeste kvalitet, vandring i den fantastiske naturen, prøvesmaking av vinaigrette, skinke og ost til fysisk aktivitet i naturskjønne og historiske omgivelser, sier Gry Lepsøe.

–Dessuten er vi invitert til Maserati-fabrikken i Modena, som åpner sine dører for oss og vil gi oss en eksklusiv omvisning. Modena er også Pavarotti sitt hjemsted. Naturligvis skal vi også besøke byen Parma som er kjent for sin parmesan og parmaskinke.

 

Share:

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.

Ja, jeg vil være medskribent i BY

Fyll ut skjemaet under med ditt virkelige navn og den e-postadressen du sjekker oftest. Du kan ikke skrive anonymt. Alle artikler vil være underlagt moderasjon redaksjonelle regler.
Når du har mottatt e-post med innloggingsdetaljer, kan du gå på Næringsportalens forside og klikk skriv innlegg.

Ved debattinnlegg og kommentarer til publiserte artikler, ber vi om at man holder en sivilisert tone. Personangrep er ikke tillatt. Publisering av andres bilder er ikke tillatt uten godkjenning, og alle som er avbildet må ha gitt sin tillatelse. Barn må ha foresattes tillatelse.

BY tar ikke ansvar for lagring av tekst og bilder.