SPENT: Byavisas redaktør Bente Wemundstad er spent foran lanseringen av nettsidene. FOTO: Stine-Merethe Johansen

Nå er Byavisa Tønsberg på nett

–Endelig, vil noen si. Denne uken lanserer vi vår nye nettside, og vi håper mange vil ha glede av å bruke den, sier Bente Wemundstad, ansvarlig redaktør i Byavisa.

ESPEN JØRGENSEN tekst og foto

–Byavisa Tønsberg er ikke en dagsavis som produserer nyheter døgnet rundt. Men vi har et rikholdig arkiv i tillegg til de aktuelle saker vi jobber med hver uke, så her skal det bli mye lesestoff. Og ingenting er gjemt bak betalingsmur hos oss, lover redaktøren. Hun har brukt sommeren på å jobbe frem nettsiden sammen med en utvikler.

Mye skjermtid

–Det har vært ekstremt mye skjermtid denne sommeren, og nå skal alt være klart for lansering – takket være ansatte som er utrolig raske i vendingen og venner av Byavisa som alltid stiller opp.

Byavisa Tønsberg så dagens lys allerede i 2005. Det var Christer Lundquist og Vibeke Lundquist som var gründerne, og de siste årene har Vibeke drevet avisen alene. I 2009 kom søsteravisen Byavisa Drammen, deretter fulgte Moss, Sandefjord, Sarpsborg og Fredrikstad. I dag er det kun den første avisen, Byavisa Tønsberg, igjen, etter at Byavisa Drammen gikk konkurs i 2020.

Nye muligheter

Den nyansatte redaktøren var en av de første ansatte i Byavisa Drammen, og var redaksjonssjef der frem til 2019. I en toårsperiode var hun utlånt som redaktør til Byavisa Tønsberg.

–Papiravisen er hovedproduktet vårt, og nettsiden skal spille annenfiolin. Jeg må innrømme at jeg er spent på mottakelsen og alle de mulighetene nettet byr på for oss, sier Bente.

–Vi vet ikke hvor dette nye eventyret tar oss, men vi vet at mange av kundene våre har etterlyst muligheter for å annonsere på nett.

Nettadressen blir den samme som den statiske nettsiden Byavisa har hatt i mange år; www.byavisatonsberg.no.

espen@byavisatonsberg.no

Share:

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.

Ja, jeg vil være medskribent i BY

Fyll ut skjemaet under med ditt virkelige navn og den e-postadressen du sjekker oftest. Du kan ikke skrive anonymt. Alle artikler vil være underlagt moderasjon redaksjonelle regler.
Når du har mottatt e-post med innloggingsdetaljer, kan du gå på Næringsportalens forside og klikk skriv innlegg.

Ved debattinnlegg og kommentarer til publiserte artikler, ber vi om at man holder en sivilisert tone. Personangrep er ikke tillatt. Publisering av andres bilder er ikke tillatt uten godkjenning, og alle som er avbildet må ha gitt sin tillatelse. Barn må ha foresattes tillatelse.

BY tar ikke ansvar for lagring av tekst og bilder.