Nå har Byavisa Tønsberg blitt BY Tønsberg & Færder

18. mai, 2022

08:02

4 kommentarer

Velkommen til BY Tønsberg & Færder! Her blir det både muligheter til selvpublisering og lesing av innlegg fra medborgere. BY Tønsberg & Færder innfører folkejournalistikk.

Denne nettavisen vi nå presenterer er en såkalt MVP – Minimal Viable Product. Kort sagt: Siden er ikke ferdig, men den er ferdig nok til å ha de nødvendige funksjonene. Flere funksjoner kommer til, og ting skal falle på plass – og mest av alt ønsker vi at leserne oppdager både nytten og gleden av BY Tønsberg & Færder.

På menylinjen ser du to portaler: Lokalportalen og Næringsportalen.

Lokalportalen

Lokalportalen kan man klikke seg inn på, men den er ikke ferdig med alle funksjoner ennå. Lokalportalen er delt inn i åtte geografiske nabolag, og her kan leserne våre skrive artikler og innlegg selv. Du klikker deg inn på ditt område, enten via menylinjen eller kartsymbolet øverst til høyre. Her vil det ligge saker fra ditt nærområde, og her kan du også publisere saker selv når du er registrert på siden. Alle innlegg modereres i henhold til redaktørplakaten og norsk lov. Lokalportalen er en abonnementskanal, og abonnementet vil koste 99 kroner i måneden. Lokalabonnenter får også tilgang til alle områdene på Lokalportalen og Næringsportalen.

De første fire ukene etter lansering er gratis!

Næringsportalen

Næringsportalen fungerer på samme måte som Lokalportalen. Her kan næringslivet legge ut pressemeldinger fra sin bedrift, og dele nyheter om for eksempel nyansettelser, nye tjenester, kontraktinngåelser eller skrive faglige artikler. Bedriftene betaler abonnement fra 299 kroner til 499 kroner i måneden. Dette gir forfatterrettighet, og det er ingen begrensning på hvor mange artikler man kan legge til. Artiklene kan man så dele på sine egne plattformer og på aktuelle kanaler. Også på denne kanalen er det moderering i henhold til redaktørplakaten og norsk lov, og frem til 15. juni er portalen åpen og gratis for alle.

Forsiden

På forsiden av BY Tønsberg & Færder vil det publiseres artikler som lages av redaksjonen. Disse er gratis og åpne for alle. Noen av sakene fra Lokalportalen og Næringsportalen vil også komme på forsiden. Det er også en temaportal der vi publiserer artikler vi lager eller fra samarbeidspartnere.

Vi håper du finner frem på siden vår, og har du noe på hjertet, kan du sende mail til digired@byavisatonsberg.no 

 

Abonnèr i dag

Du får rett til å publisere egne saker (moderert), tilgang til “+” saker og etterhvert få tilgang til planlagt fordelsklubb.

4 kommentarer

 1. Gratulerer med et flott produkt!
  Noen av oss vil savne Byavisa på papir, men dette er nytt, annerledes og fremtidsrettet. Håper dere får god hjelp av leserne og næringslivet til å holde aktiviteten oppe i spaltene. Jeg håper på en positiv og støttende tone i innleggene.
  Det blir spennende å følge med dere fremover.
  Lykke til!

  1. Tusen takk, Widar Salbuvik!
   BY Tønsberg & Færder slipper ikke papiravisen helt. Vi kommer med papiravis 24. juni, og deretter med ujevne mellomrom.
   Vi håper også at det lokale næringslivet vil synes det er både nyttig og spennende med selvpublisering. Vi har allerede hatt et par aktører som har publisert, og vi håper mange følger etter.

 2. Gratulerer Bente med team som har fått til dette!
  Flott og nyttig nettavis – lykke til!

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *