Nå kan We Charge-kundene til Volkswagen lade hos Kople

24. januar, 2022

15:03

Ingen kommentar

Kople og We Charge har inngått et nytt samarbeid, som gir Volkswagens elbilkunder tilgang til enda flere ladestasjoner og enkle ladeopplevelser.

Volkswagen har satset tungt på å bygge opp sitt eget ladenettverk We Charge. Dette gir ID.-kundene tilgang på over 250.000 ladepunkter i Europa. Tjenesten er svært brukervennlig, fordi kundene kun trenger å forholde seg til ett kort og en app (We Connect ID.).

I dag har ID.-kundene i Norge tilgang til over 2300 hurtigladere gjennom avtaler med Recharge, Eviny og Ionity. Nå utvides nettverket med ladeoperatøren Kople, slik at ID.-kundene får tilgang til ytterligere 200 hurtigladepunkter.

– Vi er svært fornøyde med at vi, gjennom samarbeidet med Kople, får utvidet ladenettverket for ID.-kundene med flere gode og brukervennlige ladepunkter. Kople har blant annet flere hurtigladesteder ved kjente utfartsårer, slik at de dekker de områdene i ladekartet hvor mange reiser forbi på vei til fjellet eller sjøen. Flere lademuligheter, der alt er samlet i en app gjør det enklere og mer praktisk for våre kunder å lade bilen sin, sier Harald Edvardsen-Eibak som er direktør for Volkswagen Norge.
Også i Kople gleder man seg over samarbeidet med We Charge og Volkswagen.

– Vi i Kople har hele veien vært opptatte av å tilby enkle ladeopplevelser. Ved å gjøre laderne tilgjengelige for andre ladetjenester som We Charge, kommer kundene raskt i gang med ladeøkten, på samme måte som de gjør andre steder. Dette bidrar til en god ladeopplevelse, sier Koples roaming-ansvarlig Emelie Froode Andersson.

Avtalen er signert mellom Kople og Elli. Elli er et selskap i Volkswagengruppen, som eier og administrerer ladetjenesten We Charge. Gjennom partnerskap med Kople, Ionity, Recharge og Eviny vil We Charge tilby ID.-kundene et stort antall ladepunkt med stor dekningsgrad over hele Norge.

Abonnèr i dag

Du får rett til å publisere egne saker (moderert), tilgang til “+” saker og etterhvert få tilgang til planlagt fordelsklubb.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *