Norsk storfavoritt til Kongsberg Jazzfestival

15. februar, 2022

10:18

Ingen kommentar

Chris Holstens låter «Hvis verden», «Bare når det regner» og «Smilet i ditt eget speil» har herjet listene gjennom året. Fiehs debut i 2017 ble beskrevet som «future soul» og «left field R&B». Begge bands er klare for Kongsberg Jazzfestival 2022.

De siste årene har Chris Holsten virkelig fått vist det norske folk hvilken fenomenal liveartist og formidler han er med utsolgte turneer og utallige TV-opptredener. På kort tid har han fått en unik posisjon som en av landets mest folkekjære artister. Det er på scenen multitalentet Chris Holsten trives aller best. Den spilleglade artisten og det trofaste bandet er klare for å fortsette festen i 2022. Til våren slipper han del to av albumet «Bak en fasade» og er klar for en fullspekket festivalsommer med sitt forrykende sceneshow. Nylig ble det også annonsert at Chris Holsten skal fylle Oslo spektrum til høsten.

Samarbeidet med folkefestscenen Gamle Norge fortsetter

Kongsberg Jazzfestival og Gamle Norge Pub har i mange år samarbeidet om en folkefestscene i pubens bakgård, og her har publikum fått en mengde gode konsertopplevelser. Festivalen er glade for å fortsette det gode samarbeidet også i 2022.

– Vi ser frem til å invitere til mange gode konserter på denne arenaen også under årets festival takket være godt samarbeid med Gamle Norge Pub og gårdeiere. Vi åpner ballet med Chris Holsten på festivalens åpningsdag, noe vi tror blir et stort høydepunkt med en fantastisk artist som har utrolig bred appell, sier festivalsjef Ragnhild Menes.

Fieh til Christians kjeller

Et annet spillested i Kongsberg som festivalen har hatt et langt og godt samarbeid med er Christians kjeller. Første artist som har blitt annonsert til denne scenen er soulbandet Fieh, som spiller på festivalens siste dag, lørdag 9. juli.

Fieh slo gjennom med singelen «Glu» i 2017, som raskt skapte stor internasjonal oppmerksomhet rundt gruppa. Nå gjør bandet seg klare til å slippe albumet In the Sun in the Rain, og skal spille flere festivaler den kommende sommeren. Det mektige og mangehodede ensemblet er kjent for sine ekstatiske konserter og består av en vennegjeng som har spilt sammen lenge.

– Fieh bringer en kul miks av stilarter og er et enormt godt liveband, så det er god grunn til å glede seg til dansbare rytmer i sommernatta! sier festivalsjef Ragnhild Menes

Abonnèr i dag

Du får rett til å publisere egne saker (moderert), tilgang til “+” saker og etterhvert få tilgang til planlagt fordelsklubb.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *