Nøtterøy pensjonistforbund børsnoteres

29. september, 2023

19:31

Ingen kommentar

I forrige uke kom det en pressemelding hvor Færder og Tønsberg kommune inviterte vår organisasjon og flere til å delta på årets Frivilligbørs den 27. september på Støperiet. En unik møteplass der næringsliv, frivillighet og kommune kunne komme sammen og bytte tjenester innenfor en rekke inspirerende kategorier. Det var også rom for at enkeltstående kunne delta.

Tekst og foto: Gunnar Svendsen

Styret i Nøtterøy Pensjonistforbund diskuterte dette utspillet. Vi skjønte ikke helt hva dette var og vi hadde ikke hørt om dette før. Vi ble enige om å sende noen dit for å bringe i erfaring hva det dreide seg om.

Børsspekulantene Berit og Gunnar bestemte seg for å møte opp. Det første som møtte oss var store fat med baguetter, kaffe og brus og børsmeglere i flosshatt.  Gunnar lyste opp. I den store hallen møtte vi Helena Bisgaard som orienterte  oss om hva dette gikk ut på. Det kjøpes og selges ikke aksjer men ytelser og tjenester. Vi fikk i oppgave å lage en plakat som skulle vise hva vår organisasjon kunne tilby og hva vi eventuelt hadde behov for støtte og hjelp til.

Møteleder Marie Olaussen fra Tønsberg blad orienterte om mål og hensikt med arrangementet på en god og lettforståelig måte. Det var andre gang Frivilligbørsen ble arrangert og denne gangen var det samlet cirka 50 frivillige organisasjoner, lokale bedrifter og offentlige virksomheter som møttes for å utveksle ønsker og ideer til samarbeid.

Ordfører i Tønsberg, Anne Rygg Pedersen, åpnet arrangementet med en appell. Deltagerne kunne nå gå rundt med plakatene og markedsføre sin organisasjon og eventuelt avtale seg imellom dersom det var noe man kunne samarbeide om. Avtalene ble inngått skriftlig og det var en forutsetning at alt skulle være frivillig og ikke koste penger. 

Det ble inngått over 100 avtaler denne kvelden. Stemningen var på topp, det var smil og latter. Diskusjonsatmosfæren var positiv og givende. Dette var et flott arrangement og en ypperlig arena for å markedsføre sin organisasjon. Nøtterøy Pensjonistforbund er børsnotert og vil satse på dette i fremtiden.

Abonnèr i dag

Du får rett til å publisere egne saker (moderert), tilgang til “+” saker og etterhvert få tilgang til planlagt fordelsklubb.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.