Nøtterøy Pensjonistforening feirer 75 års jubileum

7. oktober, 2023

12:37

Ingen kommentar

I november feirer Nøtterøy Pensjonistforening 75 års jubileum. Det blir full fres og alle pensjonister i Færder kommune inviteres på bløtkake torsdag 2. november kl 1200 i Teie Arbeidskirke.

De som ikke er medlem inviteres til å tegne medlemskap for 2024. Bli med i ett år og motta bladet Pensjonisten og se om dette er noe for deg. Alle nyinnmeldte er med på trekning av et gavekort på kr 2000.- når året er slutt. Kommer du 2. november vil du også møte vår forbundsleder Jan Davidsen som vil holde et innlegg og være tilgjengelig under hele møtet. Det blir underholdning ved Ole Kristian Pettersen fra Horten, servering og utlodning av medbragte gevinster.

Hvorfor skal du bli medlem i Pensjonistforbundet??? Jo fordi Pensjonistforbundet er de eneste som jobber for pensjonistenes lønnsvilkår og rettigheter. Vår visjon er Tydelig, Sterk og Synlig. Pensjonistforbundets verdier er inkludering, medbestemmelse og innflytelse.

Abonnèr i dag

Du får rett til å publisere egne saker (moderert), tilgang til “+” saker og etterhvert få tilgang til planlagt fordelsklubb.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *