Nøtterøy Pensjonistforening på tur til Smidsrød gård.

Nøtterøy pensjonistforenings strålende dag på Smidsrød

2. september, 2022

19:06

2 kommentarer

Torsdag var Nøtterøy Pensjonistforening invitert til Smidsrød Gård. Her var det et allsidig program både ute og inne.

Tekst og foto: Nøtterøy pensjonistforening

I underkant av hundre personer hygget seg på den fine plassen og at været var strålende gjorde alt enda bedre.

Foredrag og ordførerbesøk

Men hvert vårt glass med en fruktig forfriskning i hånden ble vi av Åsmund Bjertnes ønsket velkommen til gården og stedet hvor helleristningene var. Ordfører Jon fulgte opp og ønsket lykke til med møtet før Eivind Luthen gikk i gang med sitt historiske foredrag. Han fortsatte i salen inne og etterpå ble vi godt kjent med hvordan gården produserer sine poteter og salater. Vi fikk også innblikk i hvordan de produserer sine settepoteter for å oppnå best kvalitet på potetene som dyrkes.

Så fikk representanten for Geitmyra matkultursenter for barn ordet og fortalte så interessant om hvordan de driver og at det er planer om å legge et senter til Tønsberg.

Blomster og poteter

Nå begynte alle å bli sultne og det passet bra for elever ved Greveskogen videregående skole hadde dekket langbord i Hagen og forberedt et nydelig måltid som besto av kylling, hjertesalat, tomater og poteter. Alle råvarene fra gårder i nærområdet. Et herlig måltid. Vår leder Magne Tuxen takket og delte ut blomster til de som hadde bidratt. Til slutt fikk alle deltakere med seg en liten pakke med poteter hjem. En strålende seanse var over og vi sender en stor takk til alle som bidro.

Abonnèr i dag

Du får rett til å publisere egne saker (moderert), tilgang til “+” saker og etterhvert få tilgang til planlagt fordelsklubb.

2 kommentarer

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *