Nøtterøy

Nøtterøy

Nøtterøy er Færder kommunes administrasjons-senter, og har i overkant av 20.000 innbyggere.

Øya, som i bronsealderen het Njòt, er forbundet med fastlandet via Kanalbrua.

Det er seks barneskoler på Nøtterøy – Brattås skole, Føynland skole, Labakken skole, Oserød skole, Teie skole og Torød skole. Det er to ungdomsskoler og en videregående skole; Færder videregående skole.

Områdeinfo

Lokalportalen åpner i løpet av sommeren 2022

Lokalportalen, som denne områdesiden er en del av, er ikke ferdig. Vi har likevel valgt å publisere disse under utvikling, for å skape fokus rundt den største delen av det BY prøver å skape; en genuin plattform for lokal folkejournalistikk.
BY er redaktørstyrt, og følger de regler og lover som gjelder. Det betyr at alle innlegg som skrives må gjennomgås av moderator før de kan publiseres.  Områdesiden vil etter hvert ikke bare inneholde publisering fra deg og våre journalister, vi har også en ambisjon om å publisere all mulig nyttig informasjon om/for området, så dette blir et naturlig sted å sjekke for info og nyheter fra ditt lokalområde. Vi vil etter hvert komme med det vi håper er lettfattelige regler for hva du må huske på når du publiserer i et medium som forhåpentligvis vil bli noe nytt; en nettavis hvor du som leser/medlem er en aktiv del av samfunnsdialogen – ikke bare i diskusjons-feltene, men også som artikkelforfatter. Det skal også bli mulig å uttrykke seg gjennom video eller audio. I mellomtiden vil vår redaksjon publisere saker som er relevant for områdesiden du er på. Og har du tips til noe vi bør skrive om nå, ta gjerne kontakt! Velkommen skal du være!

Ny praktbok om Nøtterøy
I begynnelsen av november lanserer tidligere kultur, idretts- og fritidssjef i Nøtterøy kommune, Gunnar...