NVE får ny regionsjef i sør

26. januar, 2022

10:10

Ingen kommentar

Elisabet Rui er ansatt som ny regionsjef i NVE. Hun tar over jobben etter Anne Cathrine Sverdrup som går av med pensjon 1. mars i år.

Rui kommer fra stillingen som direktør for miljøavdelingen hos Statsforvalteren i Vestfold og Telemark. Hun har tidligere lang fartstid som avdelingsdirektør for miljø og samfunnssikkerhet hos Fylkesmannen i Vestfold.

– Det har vært en omfattende rekrutteringsprosess hvor vi har vurdert flere svært gode kandidater. Jeg er fornøyd med at en så solid kandidat som Elisabet nå har takket ja til tilbudet om å lede NVEs regionskontor i sør, sier Brigt Samdal, direktør i skred- og vassdragsavdelingen.

Rui starter i jobben mandag 28. februar og hun ser frem til å komme i gang.

– Det er med stor ydmykhet jeg går i gang med denne viktige oppgaven. NVE har svært kompetente medarbeidere og et godt omdømme hos sine samarbeidspartnere. Jeg gleder meg til å bli nærmere kjent med folkene, de ulike fagfeltene og distriktet.

– Ekstremvær, flom , ras og skred er temaer som er høyst aktuelle, og NVE er der for å bistå. Dette krevende samfunnsoppdraget forutsetter samarbeid, og jeg ser virkelig frem til å bidra inn i dette, avslutter Rui.

NVEs regionkontor i sør dekker et stort geografisk område. Fra Kristiansand i sør, til Haugesund i vest, Hemsedal i nord og Hønefoss i øst. Regionkontoret ligger i Tønsberg.

Abonnèr i dag

Du får rett til å publisere egne saker (moderert), tilgang til “+” saker og etterhvert få tilgang til planlagt fordelsklubb.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *