Foto: Johnny Syversen

Ny generalsekretær i Pensjonistforbundet

BILDET: Arne Halaas (58) er Pensjonistforbundets nye generalsekretær. (Foto: Johnny Syversen).

Arne Halaas (58) er tilsatt som ny generalsekretær i Pensjonistforbundet. Han tar over etter Harald Olimb Norman, som går over i annen stilling i forbundet, etter 17 år i sjefsstolen. Halaas er dermed administrativ leder for landets største interesseorganisasjon for eldre og uføre.

Halaas har jobbet i Pensjonistforbundet siden 2016, som henholdsvis områdeleder for medlemsservice og de siste årene som organisasjonssekretær. – Jeg gleder meg til å ta fatt, sier han, og understreker at Pensjonistforbundet fortsatt skal være den førende organisasjonen for landets pensjonister og uføre.

Bakgrunn

Halaas er utdannet statsviter og startet sin yrkeskarriere i Oslo kommune. Etter få år ble han faglig tillitsvalgt for Norsk Kommuneforbund/Fagforbundet.– Erfaringen som tillitsvalgt i landets største faglige arbeidstakerorganisasjon har vært veldig førende for meg. Å representere medlemmer, arbeide for å bedre arbeidstakernes kår og ha forhandlinger med ordentlige og ryddige arbeidsgivere har gitt meg verdifulle erfaringer og nyttig kompetanse, sier han. Før han kom til Pensjonistforbundet i 2016, arbeidet han i flere år på Fagforbundets hovedkontor.

Motivert

Halaas er motivert for oppgaven og har som mål å gjøre Pensjonistforbundet til en enda tydeligere og sterkere samfunnsaktør på det eldrepolitiske området. – Det skal jeg gjøre i samarbeid med dyktige tillitsvalgte og ansatte i alle fylker, tillitsvalgte i alle pensjonistforeningene våre, et sterkt sentralstyre med Jan Davidsen i spissen og dedikerte og kompetente medarbeidere, sier han.

Share:

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.

Ja, jeg vil være medskribent i BY

Fyll ut skjemaet under med ditt virkelige navn og den e-postadressen du sjekker oftest. Du kan ikke skrive anonymt. Alle artikler vil være underlagt moderasjon redaksjonelle regler.
Når du har mottatt e-post med innloggingsdetaljer, kan du gå på Næringsportalens forside og klikk skriv innlegg.

Ved debattinnlegg og kommentarer til publiserte artikler, ber vi om at man holder en sivilisert tone. Personangrep er ikke tillatt. Publisering av andres bilder er ikke tillatt uten godkjenning, og alle som er avbildet må ha gitt sin tillatelse. Barn må ha foresattes tillatelse.

BY tar ikke ansvar for lagring av tekst og bilder.