Foto: Johnny Syversen

Ny generalsekretær i Pensjonistforbundet

10. mars, 2022

10:58

Ingen kommentar

BILDET: Arne Halaas (58) er Pensjonistforbundets nye generalsekretær. (Foto: Johnny Syversen).

Arne Halaas (58) er tilsatt som ny generalsekretær i Pensjonistforbundet. Han tar over etter Harald Olimb Norman, som går over i annen stilling i forbundet, etter 17 år i sjefsstolen. Halaas er dermed administrativ leder for landets største interesseorganisasjon for eldre og uføre.

Halaas har jobbet i Pensjonistforbundet siden 2016, som henholdsvis områdeleder for medlemsservice og de siste årene som organisasjonssekretær. – Jeg gleder meg til å ta fatt, sier han, og understreker at Pensjonistforbundet fortsatt skal være den førende organisasjonen for landets pensjonister og uføre.

Bakgrunn

Halaas er utdannet statsviter og startet sin yrkeskarriere i Oslo kommune. Etter få år ble han faglig tillitsvalgt for Norsk Kommuneforbund/Fagforbundet.– Erfaringen som tillitsvalgt i landets største faglige arbeidstakerorganisasjon har vært veldig førende for meg. Å representere medlemmer, arbeide for å bedre arbeidstakernes kår og ha forhandlinger med ordentlige og ryddige arbeidsgivere har gitt meg verdifulle erfaringer og nyttig kompetanse, sier han. Før han kom til Pensjonistforbundet i 2016, arbeidet han i flere år på Fagforbundets hovedkontor.

Motivert

Halaas er motivert for oppgaven og har som mål å gjøre Pensjonistforbundet til en enda tydeligere og sterkere samfunnsaktør på det eldrepolitiske området. – Det skal jeg gjøre i samarbeid med dyktige tillitsvalgte og ansatte i alle fylker, tillitsvalgte i alle pensjonistforeningene våre, et sterkt sentralstyre med Jan Davidsen i spissen og dedikerte og kompetente medarbeidere, sier han.

Abonnèr i dag

Du får rett til å publisere egne saker (moderert), tilgang til “+” saker og etterhvert få tilgang til planlagt fordelsklubb.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *