“Ny” Kiwi-butikk på Vear

15. desember, 2023

16:39

Ingen kommentar

Kiwi-ansatt Roald Øverland og daglig leder Håkon Bjørnebekk deler ut roser til kundene i døra.

Torsdag 14.12. var det nyåpning av den utvidede butikken/senteret på Vear, og første åpningsdagen var hele 1450 kunder innom for å ta i bruk nærbutikken igjen etter at den har vært nedstengt siden 13.november pga utbygging. 

Daglig leder Håkon Bjørnebekk forteller at de fikk mange hyggelige tilbakemeldinger på åpningsdagen, og de fleste av dem handlet om hvor mye de hadde savnet nærbutikken sin!

Butikken har fått 250m² økning i salgsarealene sine etter utvidelsen, og et totalt butikkareal på 975m². Dette har resultert i større vareutvalg, flere varer og ekstra vareavdelinger med blant annet en egen etnisk matreol. Butikken fremstår i dag som mye større og luftigere enn tidligere, litt pga en mer kvadratisk form, mener Bjørnebekk.

Det har “alltid” vært butikk på Vear, tidligere har bygget huset matbutikken Bikuben som mange kanskje husker. Kiwi har eksistert på Vear siden ca år 2000.

Ove Christian Fjeld og Bent Julenissen Lønrusten fra eventbyrået Bedre og Bedre AS deler ut flotte Kiwigaver til alle kundene.

Årsaken til at Kiwi valgte en større utvidelse nå, var ifølge Bjørnebekk flere ting. Blant annet ble Joker Melsomvik lagt ned for få år siden. Dessuten er det for tiden en større utbygging av boliger som skjer på Vear, og derfor flere innflyttere. Det vil også komme en ny konkurrerende butikk på Vear, og Kiwi ønsker å være i forkant slik at de kan være konkurransedyktige. 

Det er ikke bare Kiwi som er lokalisert i disse nye flotte lokalene. Det vil komme et apotek, og frisør skal fortsette å være her, som tidligere.

Abonnèr i dag

Du får rett til å publisere egne saker (moderert), tilgang til “+” saker og etterhvert få tilgang til planlagt fordelsklubb.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *