Ny musikk fra Nicki Minaj, Astrid S & Dagny, Eddie Vedder, Jada, TIX, Subwoolfer og Pusha T!

14. februar, 2022

10:05

Ingen kommentar

Nicki Minaj slapp «Bussin i dag», som er hennes andre låtsslipp på to uker. «Bussin», gjestes i likhet med forrige ukes «Do We Have A Problem», av Atlanta-rapperen Lil Baby.

Astrid S og Dagny slipper i dag en akustisk versjon av «Pretty». Låten akkompagneres av en splitter ny video som er tilgjengelig her. Like før videopremiere blir både Astrid S og Dagny å finne i chatten på YouTube.

Eddie Vedder er ute med Earthling som er Pearl Jam-vokalistens første soloalbum siden 2011. Albumet er produsert av Andrew Watt, som vant Grammy i kategorien Producer of the Year, Non-Classical i fjor, og Elton John gjester låta «Picture». I tillegg har blant andre Stevie Wonder, Ringo Starr og Red Hot Chili Peppers-trommis Chad Smith bidratt på albumet.

Danske Jada har tatt hjemlandet med storm de siste årene og med sine ærlige, autentiske og oppløftende låter har hun blitt en stor rollemodell og inspirasjon for mange. I dag har hun sluppet låten «Dangerous» og byr med denne på et nytt univers. Om låten sier Jada selv: «Dangerous» is about being afraid of not being good enough. Afraid that the music that I make isn´t good enough, all those kinds of thoughts and fears. And it´s about wanting to just burn it all down, all the old systems outside and inside of me and build something new. A kind of rebirth. This song explains how I feel at the moment and it means so much to me to write and sing about my life in this honest way.»

«Hvis jeg forlot verden» er den første singelen fra TIX sitt kommende album. TIX har det siste året mottat pris som Årets Spellemann 2020, han har blitt utpekt som Norges mest spilte artist to år på rad, han vant fjorårets MGP finale og representerte Norge i Eurovision. Han debuterte i høst som forfatter og han deltar i årets sesong av Hver gang vi møtes.

Subwoolfer, kjent fra årets MGP, er ute med remixen «Give That Wolf A Romantic Banana» av den kjente «Chihuahua Hunters». Med låten viser de fansen en mykere side, i perfekt tid for Valentines day. For tiden troner Subwoolfer på toppen av MGP-oddsen med 50%, og går inn i finaleuken som en stor favoritt. Klokken 15:00 er det også premiere på musikkvideo for remixen på Subwoolfer sin YouTube-kanal.

Pusha T slapp låta «Diet Coke» tidligere denne uka, som er produsert av 88-Keys og Kanye West. Sistnevnte er også med i musikkvideoen, som også ble sluppet denne uka: https://www.youtube.com/watch?v=HFrwm6oRYJg

Abonnèr i dag

Du får rett til å publisere egne saker (moderert), tilgang til “+” saker og etterhvert få tilgang til planlagt fordelsklubb.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *