FØRSTE OG SISTE: Den første utgaven av Byavisa Tønsberg kom 29. september 20065, og den siste kom 13.oktober 2021.

Nye Byavisa Tønsberg kommer snart til en skjerm nær deg

Det bygges og utvikles en helt ny nettutgave av Nye Byavisa Tønsberg i kulissene. Ingen sikker lanseringsdato er satt, men følg med – du vil bli overrasket.

Byavisa Tønsberg gikk konkurs 20. oktober i fjor etter 16 års drift på grunn av for lite omsetning i pandemien. En avis som baserer inntektene kun på annonsesalg vil naturlig nok slite når annonsørene må stenge bedriften sin eller har minimal omsetning. Annonseinntektene i norske medier falt med nær en milliard kroner i 2020, og fallet fortsatte i 2021.

For Nye Byavisa Tønsbergs del måtte det tenkes og utvikles på nytt. Et helt nytt konsept for nettavis er under utvikling, samtidig som den gode og nære redaksjonelle tonen vil beholdes. Ultralokal journalistikk har vært Byavisa Tønsbergs hovedretning, og det vil det fortsette å være.

Så kikk innom www.byavisatonsberg.no nå og da – plutselig ser du en helt ny nettavis for Tønsberg, og med Tønsberg i hovedrollen.

Henvendelser kan rettes til red@byavisatonsberg.no.

 

Share:

Én kommentar

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.

Ja, jeg vil være medskribent i BY

Fyll ut skjemaet under med ditt virkelige navn og den e-postadressen du sjekker oftest. Du kan ikke skrive anonymt. Alle artikler vil være underlagt moderasjon redaksjonelle regler.
Når du har mottatt e-post med innloggingsdetaljer, kan du gå på Næringsportalens forside og klikk skriv innlegg.

Ved debattinnlegg og kommentarer til publiserte artikler, ber vi om at man holder en sivilisert tone. Personangrep er ikke tillatt. Publisering av andres bilder er ikke tillatt uten godkjenning, og alle som er avbildet må ha gitt sin tillatelse. Barn må ha foresattes tillatelse.

BY tar ikke ansvar for lagring av tekst og bilder.