Pridefest og konsert med Sval!

15. august, 2023

10:25

Ingen kommentar

Lørdag 19. august blir det Pride-fest på Haugar kunstmuseum med taler og konsert med Sval.

Pride-paraden ender i år som i fjor opp i borggården, og i år er det duket for en riktig Pride-fest med taler og en konsert med Sval Rosenløw Eeg!

Konserten begynner kl. 18.00 og krever ikke billett. Kunstmuseets utstillinger har åpent frem til konsertstart. Uro Haugar holder åpent og byr på spennende Pride-drinker og annen snacks.

Gjennom et helt tiår på den norske musikkscenen, har 23 år gamle Sval Rosenløw Eeg skaffet seg en stor norsk fanbase som har fulgt henne tett over flere år. Hun har ett album og én EP bak seg, og låtene hennes har millioner av streams.

Sval har brukt det siste året på å dykke inn i studio med samarbeidspartnerne Jimi Somewhere og Milo Orchis, og er endelig klar for å vise publikum hva hun har jobbet med. Vinteren 2023 var hun også å se på TV-skjermen, som deltaker i Kompani Lauritzen.

Arrangementet er gratis og passer alle aldere!

Om Sval Rosenløw Eeg

Gjennom et helt tiår på den norske musikkscenen, har 23 år gamle Sval Rosenløw Eeg skaffet seg en stor norsk fanbase som har fulgt henne tett over flere år. Hun har ett album og én EP bak seg, og låtene hennes har millioner av streams.

Etter at hun stakk av med seieren i MGPjr i 2011, med låta «Trenger deg», fulgte hun opp med popperler som «Tidsfrist» og «Plan B», før hun albumdebuterte med Mellom oss. Hun tok deretter steget over til engelsk, med EPen Young Alien. I 2022 var hun endelig tilbake – denne gangen med et helt nytt sound. Låta «Grenade» ble en favoritt hos mange, blant annet P3: «Jeg får ikke ‘Grenade’ ut av hodet, det er umulig.»

Sval som liveartist speiler musikken hennes – nært, ærlig og engasjerende. Sammen med bandet, har hun spilt på en rekke norske scener og festivaler, og har tidligere varmet opp for Veronica Maggio på hennes Norges-turné.

Sval har brukt det siste året på å dykke inn i studio med samarbeidspartnerne Jimi Somewhere og Milo Orchis, og er endelig klar for å vise publikum hva hun har jobbet med.

Vinteren 2023 er hun også å se på TV-skjermen, som deltaker i Kompani Lauritzen. 2023 blir et godt år for Sval-fans.

Arrangementet er et samarbeid mellom Tønsberg Pride, Haugar kunstmuseum og Haugar UNG, og disse ønsker hjertelig velkommen til alle!

Abonnèr i dag

Du får rett til å publisere egne saker (moderert), tilgang til “+” saker og etterhvert få tilgang til planlagt fordelsklubb.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *