Ragn-Sells AS kjøper alle aksjer i Kaldheims bildeler AS

15. februar, 2022

12:35

Ingen kommentar

BILDET: Ragn-Sells AS satser på brukte bildeler. Foto: Benjamin Ward

Ragn-Sells AS kjøper 100 % av aksjene i Kaldheims bildeler AS, og styrker med det satsingen på ombruk av brukte bildeler og kasserte kjøretøy i Norge.

Kaldheims bildeler AS er lokalisert 50 km øst for Haugesund og har siden oppstart i 1987 utviklet seg til å bli en svært profesjonell aktør innen salg av brukte bildeler og behandling av kasserte kjøretøy. Selskapet vil driftes videre under navnet Kaldheims bildeler AS. Ragn-Sells vil gjennom oppkjøpet styrke sin posisjon i markedet for kasserte kjøretøy på Vestlandet.

Satser på ombruk av bildeler

-Ragn-Sells er opptatt av å ta vare på ressursene i avfallet. Vi jobber kontinuerlig med innovasjon for å løfte avfallet oppover i avfallshierarkiet og øke gjenvinningsgraden. Det er derfor naturlig for oss å satse på ombruk av bildeler som ellers ville ha gått til materialgjenvinning. Oppkjøpet vil gi oss ytterligere verdifull kompetanse innen ombruk av bildeler, sier administrerende direktør i Ragn-Sells, Vidar Svenning Olsen.

Ragn-Sells ser frem til å utvikle bedriften videre sammen med de dyktige medarbeiderne i Kaldheims bildeler AS.

Abonnèr i dag

Du får rett til å publisere egne saker (moderert), tilgang til “+” saker og etterhvert få tilgang til planlagt fordelsklubb.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *