Ragn-Sells AS kjøper alle aksjer i Kaldheims bildeler AS

BILDET: Ragn-Sells AS satser på brukte bildeler. Foto: Benjamin Ward

Ragn-Sells AS kjøper 100 % av aksjene i Kaldheims bildeler AS, og styrker med det satsingen på ombruk av brukte bildeler og kasserte kjøretøy i Norge.

Kaldheims bildeler AS er lokalisert 50 km øst for Haugesund og har siden oppstart i 1987 utviklet seg til å bli en svært profesjonell aktør innen salg av brukte bildeler og behandling av kasserte kjøretøy. Selskapet vil driftes videre under navnet Kaldheims bildeler AS. Ragn-Sells vil gjennom oppkjøpet styrke sin posisjon i markedet for kasserte kjøretøy på Vestlandet.

Satser på ombruk av bildeler

-Ragn-Sells er opptatt av å ta vare på ressursene i avfallet. Vi jobber kontinuerlig med innovasjon for å løfte avfallet oppover i avfallshierarkiet og øke gjenvinningsgraden. Det er derfor naturlig for oss å satse på ombruk av bildeler som ellers ville ha gått til materialgjenvinning. Oppkjøpet vil gi oss ytterligere verdifull kompetanse innen ombruk av bildeler, sier administrerende direktør i Ragn-Sells, Vidar Svenning Olsen.

Ragn-Sells ser frem til å utvikle bedriften videre sammen med de dyktige medarbeiderne i Kaldheims bildeler AS.

Share:

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.

Ja, jeg vil være medskribent i BY

Fyll ut skjemaet under med ditt virkelige navn og den e-postadressen du sjekker oftest. Du kan ikke skrive anonymt. Alle artikler vil være underlagt moderasjon redaksjonelle regler.
Når du har mottatt e-post med innloggingsdetaljer, kan du gå på Næringsportalens forside og klikk skriv innlegg.

Ved debattinnlegg og kommentarer til publiserte artikler, ber vi om at man holder en sivilisert tone. Personangrep er ikke tillatt. Publisering av andres bilder er ikke tillatt uten godkjenning, og alle som er avbildet må ha gitt sin tillatelse. Barn må ha foresattes tillatelse.

BY tar ikke ansvar for lagring av tekst og bilder.