Riket – og selve menneskeheten står på spill …

26. januar, 2022

21:30

Ingen kommentar

Riket rives i stykker av borgerkrig og indre splid, med to dronninger som kjemper om makten. Kent Wold Christensen er nå aktuell med boken Den siste dragerytter.

Husam slites mellom sin lojalitet til dronning Eviramoti og følelsen av at de slåss mot feil fiende. Berta tynges ned av alt ansvaret hun har fått, og må snart innse at hun har blitt en del av noe langt større enn seg selv. Lum fortsetter å hjelpe opprørerne i deres kamp mot sarganerne, som endelig begynner å vise sitt sanne ansikt.

Etter hvert som sarganernes plan skrider fram, blir det klart for de tre at ikke bare Rikets skjebne står på spill, men selve menneskehetens videre eksistens.

Kent Wold Christensen (f. 1976) bor i Drammen og jobber ved Universitetet i Sørøst-Norge. Han har helt siden barneårene hatt en livlig fantasi og drømt seg bort til andre verdener og tidsepoker. Skriving har vært en interesse for ham i mange år, og da særlig innenfor Fantasy-sjangeren. Han debuterte i 2019 med boka «De svarte skipene», og kom ut med oppfølgeren «De falnes dans» i 2020. «Den siste dragerytter» er siste bok i trilogien.

Abonnèr i dag

Du får rett til å publisere egne saker (moderert), tilgang til “+” saker og etterhvert få tilgang til planlagt fordelsklubb.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.