Salg av sexleketøy til menn har økt med 500 prosent

17. februar, 2022

16:56

Ingen kommentar

BILDET: Sexolog i Nytelse.no Maria K. Ebbestad

Hittil i år har salget av leketøy til menn økt med 500 prosent hos Nytelse.no sammenlignet med fjoråret. Større utvalg og mer åpenhet er grunnen, mener sexolog.

Sexleketøy til menn har hatt en kraftig økning hos Nytelse.no.

– Utvalget til menn har utviklet seg enormt og samtidig har det blitt helt stuerent at menn eier sexleketøy, sier sexolog og pressetalskvinne i Nytelse.no, Maria K. Ebbestad.

I en undersøkelse gjennomført av YouGov for selskapet kommer det frem at nordmenn bruker sexleketøy like ofte alene som sammen med partner. Undersøkelsen som kartlegger nordmenns sexvaner viser også at 6 av 10 kjøper sexleketøy til seg selv.

Utforsker analen

Det har skjedd mye i bransjen de siste årene og det er tydelig at kundene er mer åpne enn noen gang for å prøve nye ting. Prostatastimuli har virkelig blitt en stor trend blant menn og det kan virke som om menn flest endelig har skjønt at veien til den ultimate nytelse går via baken.

Sexleketøy for par

Det finnes ulike former for sexleketøy som egner seg perfekt til par, men felles for alle er at de vil gi dere en vanvittig spennende og deilig opplevelse. Men hvorfor skal par bruke sexleketøy, er det ikke nok bare med hverandre?

– Sexleketøy er for par som vil ha det litt ekstra gøy, nyte hverandre på nye måter og oppleve seksuell stimuli på sitt beste. Hvis jeg skal anbefale et produkt for par må det være Manta, en herrevibrator som passer perfekt for par og gir blowjoben noe ekstra, sier Ebbestad.

I tillegg forklarer hun at par som bruker sexleketøy er ofte gode på å kommunisere, de har bedre sex og de er opptatte av å fylle hverandres behov både på og utenfor soverommet. Når man forteller hverandre om hvilke leketøy man kunne tenke seg å prøve, sier man også en del om hva man liker og hvordan man liker å bli tilfredsstilt.

– Husk at man bruker ikke sexleketøy sammen fordi den andre er utilstrekkelig, men fordi det gjør sexen enda mer leken, forklarer Ebbestad.

Bli kjent med egen kropp

Gi deg selv en pause i hverdagen med onani. En orgasme vil gi ro i koppen og senke stressnivået betraktelig.

– For å få orgasmer, må du først bli kjent med din egen kropp og dine egne ønsker. Med eller uten sexleketøy anbefaler jeg alle å bruke tid med seg selv alene, sier Ebbestad. Hun legger til at onani derfor er svært viktig, og man bør lære seg tre forskjellige teknikker som gir orgasme. På den er det lettere for andre når de som hjelpe deg å komme i mål.

Det er viktig å huske at hjernen er det største seksuelle organet vårt, så det må med om man skal oppnå orgasme.

– Tøm derfor hodet for tanker om hva som gjenstår på gjøremålslisten, og bruk det heller til erotiske fantasier. Drøm deg bort og la fingre eller leketøy sende deg til himmels i en bekymringsfri orgasme, råder Ebbestad.

Abonnèr i dag

Du får rett til å publisere egne saker (moderert), tilgang til “+” saker og etterhvert få tilgang til planlagt fordelsklubb.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.