Salgsrekord på sommerens reiser fra Torp

17. april, 2023

12:49

Ingen kommentar

Vestfold- og Telemarkingene bør være raske om de skal være så heldig å fly fra favorittflyplassen i sommer, sier Tine Kleive-Mathias, kommunikasjonssjef på Torp med et glimt i øye.

Rekordmange nordmenn planlegger å tilbringe sommerferien utenlands i år. Reisearrangøren Apollo melder om salgsrekorder fra hele landet – men størst er pågangen fra Torp: Hele 8 av 10 av reisearrangørens reiser fra den populære flyplassen til Kreta i sommer er nemlig allerede utsolgt. Til Rhodos er snart 7 av 10 reiser solgt.

– Det er gledelig å høre at Apollo fyller opp flyene sine fra Torp. Vi vet at de som bor i vår region er reisevante og vi merker at mange prioriterer det å reise også i en tøff periode som nå, med økte kostnader på de fleste områder. Med så få plasser igjen i sommer er det bare å minne Vestfold- og Telemarkingene på at det gjelder å være rask om du skal være så heldig å fly fra favorittflyplassen i sommer, sier Tine Kleive-Mathias, Kommunikasjonssjef på Torp med et glimt i øye.

Hellas storfavoritt

Selv om etterspørselen for reiser til destinasjoner rundt Middelhavet generelt er stor i år, er det ingen tvil om at Hellas er det mest populære ferielandet. Beregninger gjort av Apollo viser at 6 av 10 av alle tradisjonelle pakkereiser fra Norge i sommer vil gå til Hellas, og hos reisearrangøren er tallet 7 av 10. Øverst på topplisten troner storfavoritten Kreta, med Rhodos på en solid andreplass.

– At de greske klassikerne nok en gang utmerker seg som storfavoritter er ikke vanskelig å forstå. Begge er mangfoldige øyer som appellerer til alle målgrupper – med feriebyer, hoteller og attraksjoner for ethvert budsjett og enhver smak. Populariteten gjør derimot at salget går rekordfort unna, og for hver uke blir stadig flere hoteller utsolgt. Som Kleive-Mathias påpeker bør man altså ikke sitte for lenge på gjerde hvis man drømmer om en gresk sommer i år, sier Beatriz Rivera, Kommunikasjonssjef i Apollo.

Abonnèr i dag

Du får rett til å publisere egne saker (moderert), tilgang til “+” saker og etterhvert få tilgang til planlagt fordelsklubb.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *