Saltdalshytta klar vekstvinner i fritidsboligmarkedet i 2021

23. januar, 2022

20:55

Ingen kommentar

Med en økning i antall igangsatte hytter på hele 60 % fra 2020 er Saltdalshytta den aktøren i fritidsboligmarkedet som øker mest blant de største det siste året.

Mestergruppen-eide Saltdalshytta, kan se tilbake på en formidabel vekst med 444 bygde hytter i fjor. Og med en salgsøkning på 35 % lover det også godt for tiden fremover.

20. januar ble fjorårets tall fra Hytteprodusentene kjent, og Saltdalshytta befester sin posisjon som Norges nest største hyttebygger.

Administrerende direktør i Saltdalshytta, Stine Røsand, er storfornøyd og peker på flere grunner til veksten. Designuttrykk, fleksibilitet og lokale salgskontor på de mest attraktive hyttedestinasjonene er faktorer som spiller inn. I tillegg fremhever hun nye kundekonsept som er utviklet de siste årene.

– Vi har blant annet utviklet et konsept som skal gjøre det enkelt for kunden å tilpasse hytta etter egen stilart og preferanse. Våre mange ulike interiørpakker gjør at man kan finne sin personlige stil og få den implementert gjennomgående i hele hytta. Vi ser at stadig flere kunder setter stor pris på den type veiledning, sier Stine Røsand.

Røsand trekker også frem nordmenns nye reisevaner gjennom pandemien som en faktor for den sterke veksten i fritidsboligmarkedet de siste par årene. Totalt sett har fritidsboligmarkedet en vekst på henholdsvis 35 % på igangsatte hytter og 17 % på salg. Saltdalshytta er dermed den aktøren som har tatt flest nye markedsandeler i året som har gått.

– Vår hyttekolleksjon treffer markedet godt, og er noe vi stadig videreutvikler. I tillegg har vi noen nye initiativ i 2022 som vi ser frem til å lansere ut i markedet, avslutter Røsand.

Abonnèr i dag

Du får rett til å publisere egne saker (moderert), tilgang til “+” saker og etterhvert få tilgang til planlagt fordelsklubb.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *