Samferdselsdepartementet tildeler Widerøe’s Flyveselskap oppdrag om å fly i nord

10. februar, 2022

10:57

Ingen kommentar

Widerøe er veldig glad for å ha vunnet anbudet om å fly på Nord-Norge, med unntak av Lakselv, de neste to årene. Nord-Norge er en viktig del av Widerøes identitet og vi er utrolig stolte av å få lov til å fly trøndere og nordlendinger også de neste to årene. Rutene ligger allerede ute for salg.

Det svært reduserte trafikkprogrammet som har vært gjeldende i forbindelse med nedstengning og koronarestriksjoner, vil være tilbake til normalt fra 1. april.

-Vi gleder oss til å komme tilbake for fullt igjen og satser på tidenes reiselivssommer. Det er mye oppdemmet reiselyst i markedet og et velfungerende transporttilbud er avgjørende for at norske destinasjoner skal være attraktivt og tilgjengelig, sier Kommersiell Direktør i Widerøe Christian Skaug. -Widerøes nettverk gjør det enkelt å reise sømløst, både med start i Norge og Europa. Widerøe har et omfattende samarbeid med flyselskap fra hele verden, noe som gjør at våre passasjerer kan sjekke inn bagasjen sin i London og hente den ut i Berlevåg, avslutter Skaug.

Pressemelding fra regjeringen:

https://www.regjeringen.no/no/aktuelt/dat-og-wideroe-tildeles-kontrakter-for-drift-av-flyruter-i-nord-norge/id2900341/

Widerøe-konsernet eies av Flyco og Fjord1 med eierandeler på henholdsvis 66 og 34 prosent. Konsernet består av datterselskapene Widerøe`s Flyveselskap AS, Widerøe Ground Handling AS, Widerøe Technical Services AS, Widerøe Property AS og Widerøe Asset AS. Til sammen er vi over 2500 stolte og engasjerte medarbeidere. WGH håndterer bakketjenester på 42 lufthavner i Norge og Widerøe Flyveselskap flyr til 49 destinasjoner i inn- og utland.

Widerøe er et annerledes luftfartskonsern. Vi har et evig engasjement for å skape muligheter mellom små og store steder. I Distrikts-Norge er Widerøes flyoperasjoner av stor betydning for både næringsliv, helsevesen, utdanning, reiseliv og kultur. Widerøe er distriktenes kollektivtransport. Som Norges eldste flyselskap tar vi vårt samfunnsoppdrag på alvor og jobber hver dag for å ivareta folks mulighet til å ta hele landet i bruk.

Abonnèr i dag

Du får rett til å publisere egne saker (moderert), tilgang til “+” saker og etterhvert få tilgang til planlagt fordelsklubb.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *