SAS åpner ruter til Toronto

SAS utvider nettverket sitt i Nord-Amerika og starter ruter til Toronto fra og med juni. SAS kommer til å ha tre ukentlige flyvninger fra København og fire ukentlige flyvninger fra Stockholm med det splitter nye A321LR-flyet.

Toronto er den fjerde største byen i Nord-Amerika. Det er et internasjonalt næringslivs- og finanssentrum og en ekte verdensby med et enormt utvalg av opplevelser for reisende, fra store sports- og kulturarrangementer til vakkert naturlandskap rundt De store sjøer.

– Vi er glade for å kunne annonsere direkteflyvninger fra Skandinavia til Toronto, og dermed ta det neste skrittet for å styrke nettverket vårt i Nord-Amerika. De nye SAS-rutene vil gjøre det enkelt og praktisk å reise mellom Skandinavia og Canada. Flyene letter midt på dagen fra Skandinavia og om ettermiddagen fra Toronto. Det legger til rette for gode forbindelser i begge ender til andre destinasjoner, sier Karl Sandlund, EVP Commercial i SAS.

SAS’ direkteruter til Toronto starter opp i juni, såfremt SAS får nødvendig godkjenning fra myndighetene. Billettsalget starter snart.

Toronto-rutene skal betjenes av A321LR-fly med tre klasser og 157 seter: 22 seter på SAS Business, 12 seter på SAS Plus (Premium Economy) og 123 seter på SAS Go (Economy).

– SAS har som mål å være en global leder innen bærekraftig luftfart. Idet vi fortsetter å fase inn nye, drivstoffeffektive fly, har vi nå en av Europas mest moderne flåter. Det nye, topp moderne flyet vil gi kundene våre en triveligere, mer komfortabel og bærekraftig måte å reise på, fortsetter Sandlund.

I den kommende sommersesongen kommer SAS til å fly til totalt syv destinasjoner i USA og Canada: Boston, Chicago, Los Angeles, New York, San Francisco, Washington D.C. og Toronto.

Ruter til og fra Toronto

  • København–Toronto: tirsdag, torsdag og lørdag
  • Toronto–København: mandag, onsdag og fredag
  • Stockholm–Toronto: mandag, onsdag, fredag og søndag
  • Toronto–Stockholm: tirsdag, torsdag, lørdag og søndag

Fakta om Airbus 321LR

  • Flyet har 22 seter på Business, 12 på Plus og 123 på Go, det vil si til sammen 157 seter på et fly med én midtgang.
  • Setene er spesielt valgt ut til A321LR for å optimere komforten på alle tre reiseklassene.
  • Seter på SAS Business kan legges ned til helt flate senger, og kabinene har diverse stemningslys samt høyhastighets Wi-Fi. Hvert sete er utstyrt med underholdningsskjerm samt PC- og/eller ekstra kraftig USB-port.
  • Det reduserte støynivået inne i kabinen vil forbedre reiseopplevelsen ytterligere om bord.
  • A321LR er en del av SAS’ pågående flåtefornyelse og kommer til å redusere klimaskadelige utslipp sammenlignet med tidligere generasjoner av lignende fly.

Share:

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.

Ja, jeg vil være medskribent i BY

Fyll ut skjemaet under med ditt virkelige navn og den e-postadressen du sjekker oftest. Du kan ikke skrive anonymt. Alle artikler vil være underlagt moderasjon redaksjonelle regler.
Når du har mottatt e-post med innloggingsdetaljer, kan du gå på Næringsportalens forside og klikk skriv innlegg.

Ved debattinnlegg og kommentarer til publiserte artikler, ber vi om at man holder en sivilisert tone. Personangrep er ikke tillatt. Publisering av andres bilder er ikke tillatt uten godkjenning, og alle som er avbildet må ha gitt sin tillatelse. Barn må ha foresattes tillatelse.

BY tar ikke ansvar for lagring av tekst og bilder.