Kontoret i Vestfold er nå tre ansatte, alle med god og ulik kompetanse innen forsikring.

Satser i Vestfold-regionen

9. november, 2023

20:13

Ingen kommentar

Söderberg & Partners AS, Nordens største selskap innen forsikringsmegling og forsikringsrådgivning, etablerer seg nå i Vestfold. Selskapet har cirka 350 ansatte og kjøper inn forsikringer for sine kunder for cirka ni mrd kr pr år. Nå ønsker selskapet å kombinere denne innkjøpskraften med lokal tilstedeværelse i Vestfold-regionen.

– Lokal tilstedeværelse er en viktig del av Söderberg & Partners strategi om å være der kundene er – med kjennskapen til markedet, nettverket, og det lokale næringslivet, sier Julie Warming, Leder Region Øst i Söderberg & Partners.

Kontoret i Vestfold har nå tre ansatte, alle med god og ulik kompetanse innen forsikring. Målsettingen er å etablere en lokal, kunnskapsrik og proaktiv rådgivningsvirksomhet som kan benytte seg av størrelsen, styrken og kompetansen til hele Söderberg & Partners.

Selskapet er i dag sentralt plassert på Ås Kontorsenter (Åslyveien 19, Sem), men vil fra 01.01.24 være på plass i nye lokaler på E18 Kontorsenter (Åshaugveien 68, Sem).

– Det blir spennende å lede vår satsning i regionen, sier Anders Espedal, Daglig leder i Söderberg & Partners Vestfold. – Hos oss vil kunden møte en forsikringsrådgiver som er lokal, kunnskapsrik, proaktiv og med ønske om å gjøre en forskjell i regionen.

– Vi vet at våre kunder ønsker å bruke tid på egen forretning, og rådgivere på andre og kompliserte oppgaver. Forsikringsmegling er rådgivning, og forsikring er komplisert. Som uavhengig rådgiver, kan vi kjøpe forsikring og skreddersy forsikringsløsninger på vegne av kundene ut fra deres behov og fra de forsikringsleverandørene som tilbyr de beste produktene og betingelsene, avslutter Espedal.

Fra før er selskapet representert i regionen gjennom partnerskap med Nova Consult AS og Söderberg & Partners Wealth Management.

Abonnèr i dag

Du får rett til å publisere egne saker (moderert), tilgang til “+” saker og etterhvert få tilgang til planlagt fordelsklubb.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.