Satser på å vinne i OL med norske bankkort

4. februar, 2022

18:35

Ingen kommentar

For å dra i gang OL-stemningen blant brukerne sine, lanserer Lunar virtuelle bankkort med det norske flagget. Skal du “flashe” med kortet under OL, glem gull og platina. Nå er det flagg som gjelder.

-Vi kan ikke love ekstra glid i skisporet, men håper det setter kundene våre i god OL-stemning. Vi lanserer også bankkort med svensk og dansk flagg under OL, men som norsk håper jeg selvfølgelig at de norske kortene gir størst effekt på medaljefordelingen i Norges favør, sier Norgessjef i Lunar, Eilin Schjetne.

Det virtuelle kortet fungerer med Apple Pay og Google Pay, og kan aktiveres på et par sekunder og linkes til bankkontoen direkte. Blant Lunar-brukere gjennomføres over halvparten av alle kjøp i fysiske butikker med slike kort ved at brukerne betaler med mobilen.

– Dette er fremtiden. Vi kan lansere nye kort med nytt design mye raskere enn kort av plast, til en langt lavere kostnad. I tillegg kan kundene få kortet med en gang i stedet for å vente på postgangen. Det åpner en rekke nye spennende muligheter for bankene, og det er ikke minst mye morsommere for bankkundene, sier Schjetne.

Abonnèr i dag

Du får rett til å publisere egne saker (moderert), tilgang til “+” saker og etterhvert få tilgang til planlagt fordelsklubb.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *