Satser på å vinne i OL med norske bankkort

For å dra i gang OL-stemningen blant brukerne sine, lanserer Lunar virtuelle bankkort med det norske flagget. Skal du “flashe” med kortet under OL, glem gull og platina. Nå er det flagg som gjelder.

-Vi kan ikke love ekstra glid i skisporet, men håper det setter kundene våre i god OL-stemning. Vi lanserer også bankkort med svensk og dansk flagg under OL, men som norsk håper jeg selvfølgelig at de norske kortene gir størst effekt på medaljefordelingen i Norges favør, sier Norgessjef i Lunar, Eilin Schjetne.

Det virtuelle kortet fungerer med Apple Pay og Google Pay, og kan aktiveres på et par sekunder og linkes til bankkontoen direkte. Blant Lunar-brukere gjennomføres over halvparten av alle kjøp i fysiske butikker med slike kort ved at brukerne betaler med mobilen.

– Dette er fremtiden. Vi kan lansere nye kort med nytt design mye raskere enn kort av plast, til en langt lavere kostnad. I tillegg kan kundene få kortet med en gang i stedet for å vente på postgangen. Det åpner en rekke nye spennende muligheter for bankene, og det er ikke minst mye morsommere for bankkundene, sier Schjetne.

Share:

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.

Ja, jeg vil være medskribent i BY

Fyll ut skjemaet under med ditt virkelige navn og den e-postadressen du sjekker oftest. Du kan ikke skrive anonymt. Alle artikler vil være underlagt moderasjon redaksjonelle regler.
Når du har mottatt e-post med innloggingsdetaljer, kan du gå på Næringsportalens forside og klikk skriv innlegg.

Ved debattinnlegg og kommentarer til publiserte artikler, ber vi om at man holder en sivilisert tone. Personangrep er ikke tillatt. Publisering av andres bilder er ikke tillatt uten godkjenning, og alle som er avbildet må ha gitt sin tillatelse. Barn må ha foresattes tillatelse.

BY tar ikke ansvar for lagring av tekst og bilder.