Sebastian Zalo hyller sin avdøde bestevenn i EPen “Vi som skulle bli gamle menn”

Foto: Sara Abraham

Benjamin Ruud ble bare 18 år, men selv om Hortensgutten ikke er blant oss lenger vil han alltid være en del av Sebastian Zalo som foreviger minnet av Benjamin i EP’en «Vi som skulle bli gamle menn». EP’en fortsetter historien om hvem Benjamin var og hvem de var sammen, som Sebastian begynte å fortelle med sitt tidligere slipp «Hull i mine Levis».

-Vi begynte å rappe sammen hver dag i 2014, vi skulle bli kjempestore og klare alt – popstjerner, kunstnere, musikere, vi skulle ha hele den pakka der. Da Benjamin døde var det akkurat som at alle målene vi satt sammen ble skrevet i sten for meg, sier Sebastian.
-Nå måtte jeg få det til for oss, vi som skulle bli gamle menn»

Selv beskriver Sebastian EP’en som en samling med brev han skriver til Benjamin, presentert i et sonisk landskap supplementert av elementer de hadde skapt sammen i studio tidligere.

Hør “Vi som skulle bli gamle menn” HER.

Inneværende år kan på mange måter oppsummeres som Sebastian sitt gjennombruddsår med nominasjoner hos både Spellemann og P3 Gull, som konkluderes i å lage temalåten til NRK sin julekalender “Kristiania magiske tivolitheater”. Talentet sin karisma har allerede skapt unike relasjoner med lyttere gjennom musikken og opptredener på steder som By:Larm, Øya, Lindmo, De Neste, & P3 Live. Men pangstarten er dog akkurat det – kun starten på en mangfoldig og berikende reise.

Share:

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.

Ja, jeg vil være medskribent i BY

Fyll ut skjemaet under med ditt virkelige navn og den e-postadressen du sjekker oftest. Du kan ikke skrive anonymt. Alle artikler vil være underlagt moderasjon redaksjonelle regler.
Når du har mottatt e-post med innloggingsdetaljer, kan du gå på Næringsportalens forside og klikk skriv innlegg.

Ved debattinnlegg og kommentarer til publiserte artikler, ber vi om at man holder en sivilisert tone. Personangrep er ikke tillatt. Publisering av andres bilder er ikke tillatt uten godkjenning, og alle som er avbildet må ha gitt sin tillatelse. Barn må ha foresattes tillatelse.

BY tar ikke ansvar for lagring av tekst og bilder.