Sebastian Zalo hyller sin avdøde bestevenn i EPen “Vi som skulle bli gamle menn”

31. januar, 2022

11:23

Ingen kommentar

Foto: Sara Abraham

Benjamin Ruud ble bare 18 år, men selv om Hortensgutten ikke er blant oss lenger vil han alltid være en del av Sebastian Zalo som foreviger minnet av Benjamin i EP’en «Vi som skulle bli gamle menn». EP’en fortsetter historien om hvem Benjamin var og hvem de var sammen, som Sebastian begynte å fortelle med sitt tidligere slipp «Hull i mine Levis».

-Vi begynte å rappe sammen hver dag i 2014, vi skulle bli kjempestore og klare alt – popstjerner, kunstnere, musikere, vi skulle ha hele den pakka der. Da Benjamin døde var det akkurat som at alle målene vi satt sammen ble skrevet i sten for meg, sier Sebastian.
-Nå måtte jeg få det til for oss, vi som skulle bli gamle menn»

Selv beskriver Sebastian EP’en som en samling med brev han skriver til Benjamin, presentert i et sonisk landskap supplementert av elementer de hadde skapt sammen i studio tidligere.

Hør “Vi som skulle bli gamle menn” HER.

Inneværende år kan på mange måter oppsummeres som Sebastian sitt gjennombruddsår med nominasjoner hos både Spellemann og P3 Gull, som konkluderes i å lage temalåten til NRK sin julekalender “Kristiania magiske tivolitheater”. Talentet sin karisma har allerede skapt unike relasjoner med lyttere gjennom musikken og opptredener på steder som By:Larm, Øya, Lindmo, De Neste, & P3 Live. Men pangstarten er dog akkurat det – kun starten på en mangfoldig og berikende reise.

Abonnèr i dag

Du får rett til å publisere egne saker (moderert), tilgang til “+” saker og etterhvert få tilgang til planlagt fordelsklubb.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *