Philip og Nemat har fått fagbrev som barne-og-ungdomsarbeidere.

Seks nye fagbrev på Velle

Velle har utdannet mennesker til fagbrev i 54 år, og man vil kanskje tenke at det blir en vane for selskapet å se mennesker vokse inn i en rolle som fagarbeidere og gode samfunnsborgere.

Mats har nytt fagbrev i plate- og sveis.

Men for Velle er det like stort hver gang!

-Tenk nå hva disse menneskene vil skape og bidra med til norsk næringsliv og barns oppvekst de neste 50+ årene, sier en begeistret Rune Gjersøe, forretningsutvikler i Velle.

I Velle starter lærlingens utdannelsesreise med opplæring og veiledning av selskapets dyktige og erfarne instruktører. Velle har et godt og inkluderende læringsmiljø som inspirerer og motiverer lærlingene til å nå målet om fagbrev eller kompetansebevis. Med fagbrev blir man mer ettertraktet på arbeidsmarkedet, og er en dokumentasjon som stadig flere i arbeidsmarkedet krever og man stiller sterkere i konkurransen om fast ansettelse.

Kristoffer har fått fagbrev i platearbeiderfaget.

I tillegg trengs fagarbeidere for å få til et omstillingsdyktig arbeidsliv som skal ta landet gjennom det grønne skifte.

Velle har for tiden 72 lærekontrakter innen 12 forskjellige fagbrev og selskapet tør påstå at alle går rett ut i jobb etter endt læretid, noe som er helt fantastisk.

-Vi skaper magi og verdi hver dag, sier Gjersøe med et rørt blikk.

Jørgen med fagbrev i CNC Maskineringsfaget.
Erlend med fagbrev i CNC Maskineringsfaget.

Share:

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.

Ja, jeg vil være medskribent i BY

Fyll ut skjemaet under med ditt virkelige navn og den e-postadressen du sjekker oftest. Du kan ikke skrive anonymt. Alle artikler vil være underlagt moderasjon redaksjonelle regler.
Når du har mottatt e-post med innloggingsdetaljer, kan du gå på Næringsportalens forside og klikk skriv innlegg.

Ved debattinnlegg og kommentarer til publiserte artikler, ber vi om at man holder en sivilisert tone. Personangrep er ikke tillatt. Publisering av andres bilder er ikke tillatt uten godkjenning, og alle som er avbildet må ha gitt sin tillatelse. Barn må ha foresattes tillatelse.

BY tar ikke ansvar for lagring av tekst og bilder.