Ser frem til å lede avdelingen for Arbeid og helse i NAV

7. mars, 2022

09:35

Ingen kommentar

Marit Gogstad fra Sandefjord er ansatt som avdelingsdirektør for NAV Arbeid og helse i Vestfold og Telemark. – Jeg gleder meg til å ta fatt på oppgaven med å lede og å utvikle enheten NAV Arbeid og helse Vestfold og Telemark, sier den nyansatte avdelingsdirektøren.

Nå er Marit Gogstad daglig leder i Berg-Hansen Reisebureau i Vestfold. Hun har tidligere vært leder for Sandefjord Næringsforening, distriktssjef for Adecco i Vestfold og har jobbet mange år i bemanningsbransjen. Fra BI er hun utdannet diplomøkonom.
– Jeg har god kjennskap til næringslivet i regionen, og har samarbeidet tett med mange offentlig organisasjoner som kommuner og fylkeskommunen. I tillegg tror jeg at mine erfaringer fra bemanningsbransjen, og som daglig leder, kan være verdifulle i den nye rollen min, sier Gogstad.

Klar for nye oppgaver

Den nye avdelingslederen vil være en av tre avdelingsdirektører som bistår regiondirektøren i ledelse av NAV i Vestfold og Telemark. Hun vil lede en avdeling med 60 ansatte fordelt på to underavdelinger. Avdeling Arbeid består av NAV Arbeidslivssenter som jobber med inkluderende arbeidsliv. Avdeling Helse består av NAV Arbeidsrådgivning, rådgivende leger og senter for jobbmestring. Å jobbe for å fremme Arbeid og Helse-delen av NAV i samfunnet er noe Gogstad ser frem til.
– Jeg vil starte med å lytte til erfaringer og lære av den kompetansen som finnes, også ønsker jeg å jobbe for at NAV Arbeid og helse skal være synlig i det offentlig rom. I dette arbeidet tror jeg at god kommunikasjon, både internt og med alle aktørene i samfunnet vil være avgjørende, sier hun.

Vestfoldjente

Marit Gogstad er ei Vestfoldjente som opprinnelig er fra Holmestrand. I Tønsberg gikk hun på gymnaset, og i Sandefjord har hun bodd siden tidlig på 90-tallet. Hun har kjæreste og to voksne barn, og er en aktiv person som er glad i fysisk aktivitet i skogen og på fjellet, både på ski, sykkel og til fots.
Gogstad er glad for å få denne muligheten og tillitten, og er ydmyk når det gjelder å få være med på å jobbe for å nå NAV sitt viktige samfunnsoppdrag. Oppstartsdato er 1. juni.

Abonnèr i dag

Du får rett til å publisere egne saker (moderert), tilgang til “+” saker og etterhvert få tilgang til planlagt fordelsklubb.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *