Reidar R. Johansen er en av Norges beste sommelierer.
Reidar R. Johansen er en av Norges beste sommelierer.

Skalldyr og vinopplevelse med kjent sommelier på Tjøme

28. juni, 2024

10:41

Ingen kommentar

Tekst: Bente Wemundstad

I kveld får Havna Tjøme Hotel besøk av sommelier som vil by på store vinopplevelser akkompagnert av skalldyr.

En av Norges beste sommelierer og prisbelønnet vindirektør, Reidar R. Johansen, tar med seg vin og musserende fra den kjente vinkjelleren på Havna Tjøme Hotels partnerhotell, Park Hotell Vossevangen, for å gi gjestene en spennende kveld med god mat og drikke.
Det blir servert et utvalg av deilige skalldyr, mens Reidar byr på både vin og informasjon om den; to musserende og tre hvite viner som er utmerkede smakskombinasjoner til sesongens sjømat.

Vinkjelleren på Park Hotel Vossevangen er Skandinavias største, og rommer over 45.000 vinflasker og hele 5.300 unike etiketter. Vossevangen har blant annet fått den prestisjetunge prisen The Word of Fine Wine Awards for vinutvalget sitt, samt vunnet “Gold Star” i kategorien Grand Prix av Star Wine List of The Year i 2022.

Sesongens skalldyr serveres på Havna Tjøme Hotel i kveld.

Abonnèr i dag

Du får rett til å publisere egne saker (moderert), tilgang til “+” saker og etterhvert få tilgang til planlagt fordelsklubb.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.