Slagenspretten: Lokal badmintonturnering samler 127 spillere i Tønsberg

Slagen Badmintonklubb arrangerer lørdag 3.juni badmintonturneringen “Slagenspretten” i Slagenhallen. Turneringen har fått stor oppslutning, med påmelding av 95 spillere fra ulike klubber, i tillegg til 32 deltakere fra arrangørklubben Slagen BK. Totalt vil 127 spillere konkurrere om seieren i ulike klasser.

I turneringen “Slagenspretten” vil det være flere ulike klasser der deltakerne kan konkurrere. Her er en oversikt over de forskjellige klassene:

  • SEN D, C, B, A og E
  • U9A, U9B, U9C
  • U11A, U11B, U11C
  • U13A, U13B, U13C
  • U15A, U15B, U15C
  • U17A, U17B, U17C
  • U19A, U19B, U19C

Slagen BK ble stiftet den 6. oktober 1976 og er en veletablert klubb i Tønsberg. Klubben er tilknyttet både Vestfold Idrettskrets og Norges Badmintonforbund (NBF), og har et sterkt engasjement for å fremme badmintonsporten i lokalmiljøet.

På lørdag kan du også se Sondre Dolven, en talentfull 14-åring fra Slagen BK, som har gjort seg bemerket på nasjonalt nivå. Han er rangert som nummer 3 i U15-klassen i Norge, og hans imponerende resultater vitner om hans dedikasjon og talent.

Under årets NM for juniorer, som ble arrangert tidligere i år, gjorde Sondre Dolven det ekstraordinært bra. Han tok en fantastisk 2. plass i både herresingel og herredouble, og i tillegg sikret han seg en imponerende 3. plass i mixed double-kategorien.

Klubben drives på frivillig basis, der medlemmene deltar aktivt i klubbens drift. Slagen BK har for tiden rundt 100 medlemmer, som spenner fra mosjonister til konkurransespillere. Dette mangfoldet skaper en dynamisk og inkluderende atmosfære i klubben.

Arrangementer som “Slagenspretten” er viktige for å vise frem badmintonsporten og engasjere lokalmiljøet. Det er en flott mulighet for spillere fra ulike klubber å konkurrere mot hverandre og utveksle erfaringer.

Badminton er en spennende og engasjerende sport som kombinerer fysisk kondisjon, teknikk og strategi.

Uansett om du er en potensiell utøver, sportsentusiast eller bare ønsker å prøve noe nytt, er Slagenspretten det perfekte stedet å la deg inspirere. Du vil kunne observere talentfulle spillere som viser frem sin smidighet, hurtighet og taktiske evner på banen.

Ta del i helgens spenning og opplev “Slagenspretten” i Tønsberg! Det vil være en fantastisk mulighet til å se dyktige badmintonspillere i aksjon og heie på de lokale talentene!

Idrettsleder?

Trenger laget ditt penger?
Eller kanskje mer publisitet?

Begge deler, kanskje?

SE HER!

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *