Medaljetrioen Sofie Bjerkan Knoff, Hermine Bjune-Skogevall og Ella Homme Claussen, flankert av president i Norges Rytterforbund Tore Sannum, overdommer Gunn Eva Killingberg og sprangdommer Lill Svele.

Sofie tok NM-gull på sprangbanen

Søndag red Sofie Bjerkan Knoff fra Tønsberg og Omegn Rideklubb inn NM-gullet i klassen for ponni kategori 2 på Gjelsten Arena i Drammen, foran Hermine Bjune-Skogevall fra Jarlsberg og Melsom Rideklubb som sølvvinner og Ella Homme Claussen fra Grenland Ryttersportsklubb på bronseplass. – Ord kan ikke beskrive hvor glad jeg er i ponnien min, sier Sofie.

Sofie Bjerkan Knoff fra Tønsberg og Omegn Rideklubb

-Det føles helt uvirkelig at vi sitter igjen med gullmedalje etter helgen, etter å ha ridd mot så mange gode ekvipasjer. Helt utrolig, sier Sofie.

-Jeg tror oppskriften for vår del har vært stabilitet og masse gode treninger for verdens beste trener Geir Sande, fortsetter hun. – Han har gitt oss en utrolig oppfølging og et system som passer veldig fint for oss!

Sofies 14 år gamle ponni betyr alt for henne. – Jeg vet ikke helt hvor jeg skal starte å fortelle om Duffy…. Hun er drømmeponnien min, og ord kan ikke beskrive hvor glad jeg er i henne! Hun gjør alt hun kan og litt mer for meg, hun møter alle utfordringer med ørene rett frem. Og så er hun verdens snilleste ponni å ha med å gjøre i hverdagen!

Det måtte omhopping til for å fordele gull og sølv mellom Sofie og Hermine. Her gikk begge null igjen, men Sofie fikk best tid. Dermed ble det et velfortjent sølv etter god og stilfull innsats til Hermine Bjune-Skogevall/Coolfin Daisy foran Ella Homme Claussen/Kantje’s Wilson på bronseplass. Fjerdeplassen gikk til Marie Gulliksen/U – Lisa van de Veldbalie fra Asker og Omegn Rideklubb foran Olivia Riber/Surprise også hun  fra Jarlsberg og Melsom Rideklubb.

Idrettsleder?

Trenger laget ditt penger?
Eller kanskje mer publisitet?

Begge deler, kanskje?

SE HER!

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *