Sommerstemning i bakgården

12. mars, 2023

08:14

Ingen kommentar

I sommer blir det ekstra god sommerstemning i bakgården hos Bare Barista i Tønsberg. Fra 1. juli blir det konserter, stand-up og show i bakgården. Fra jazz til erotisk lesesirkel.

– Vi er veldig stolte av å fortelle at vi i hele juli skal gi Tønsberg unike opplevelser i bakgården hos Bare Barista forteller produsent Kim Are Røsok.

-Vi åpner sesongen med live podkast hvor Solveig Kloppen og Gunhild Dahlberg sammen med gjesteartist skal ha en erotisk lesesirkel, videre kommer Spellemannsvinner Daniela Reyes, det blir konsert med Gaute Ormåsen og Norgespremiere på Rigmor Galtung sitt nye humorshow. Videre blir det blant annet besøk fra en av Sveriges mest folkekjære artister, Sanna Nielsen som blant annet har vunnet Melodifestivalen (Eneste konsert i Norge denne sommeren) forteller han videre.

– Jeg gleder meg til å ha Norgespremiere på mitt nye humorshow i hjembyen Tønsberg forteller Rigmor Galtung.

Prøvene er i gang og jeg skal ha med meg Haavard Flaaten som kappelmester.

– Målet med denne nye venuen er at publikum skal komme tett på artisten. Vi håper å skape en kveld du sent vil glemme forteller Røsok som kan røpe at han gleder seg litt ekstra til Hilde Hummelvold kommer til bakgården med sin Prøysen-aften.

Abonnèr i dag

Du får rett til å publisere egne saker (moderert), tilgang til “+” saker og etterhvert få tilgang til planlagt fordelsklubb.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *