Seungryong Son og Birger Almenning

Sør-koreansk student mottok overraskende gave

28. september, 2022

11:28

Ingen kommentar

Været i Norge kan fort bli et sjokk for utenlandske studenter. Spesielt om de kommer fra Sør-Korea.

Tekst og foto: Arild Johansen

Færder Rotaryklubb fikk generøs hjelp fra Sport1 på Tolvsrød.

Færder Rotaryklubb, i samarbeid med Tønsberg Rotaryklubb, har i år besøk av en 18 år gammel utvekslingsstudent fra Sør-Korea. Seungryong Son kom til Norge, temmelig uvitende om hva som ventet ham, spesielt når det gjaldt aktiviteter han skulle være med på utenom vanlig skolearbeid. Derfor meldte snart behovet seg, når det gjaldt klær og utstyr.

Etter en kort henvendelse til sportsbutikken SPORT1, Tolvsrød, møtte daglig leder Birger Almenning opp på klubbens møte for å overrekke utstyr for en verdi drøyt kr. 5.000,-.  Bæreposene inneholdt produkter som turbukser, tursko, ulltøy og sokker, i tillegg ble det overrakt ullsokker og ullgenser fra to av klubbens øvrige medlemmer.

Det var en stolt og overrasket student som mottok gavene, som nå gjør at han er godt kledd til kommende turer i norsk natur. Rotaryklubbene takker den lokale sportsforretningen for gaven og deres spontane respons.

Abonnèr i dag

Du får rett til å publisere egne saker (moderert), tilgang til “+” saker og etterhvert få tilgang til planlagt fordelsklubb.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *