Veimyndighetene tar brannfaren på alvor og stopper all kantslått langs europavei, riks- og fylkesvei. Foto: Bård Asle Nordbø, Statens vegvesen

Stopper all kantslått for å hindre brann

9. juni, 2023

08:25

Ingen kommentar

Veimyndighetene tar brannfaren på alvor og stopper all kantslått langs europavei, riks- og fylkesvei. Aktivitetene opphørte kl.16 8. juni.

-Etter et felles møte mellom veiaktørene på europa-, riks- og fylkesveinettet har vi besluttet å stoppe aktiviteter som kan være brannfarlige. Vi sitter på et stort samfunnsansvar og lytter derfor til brannvesenets klare anbefalinger om å stoppe all aktivitet som er brannfarlig, langs veiene, sier Tore Jan Hansen i Statens vegvesen.

Dette gjelder for områdene Agder, Vestfold og Telemark og gamle Buskerud, der det er knusktørt og meteorologisk institutt melder oransje farevarsel – stor skogbrannfare.

Stansen i arbeidet vil vare til det kommer nedbør. Ifølge Meteorologisk institutt er det ikke meldt regn av betydning de neste to ukene.

Abonnèr i dag

Du får rett til å publisere egne saker (moderert), tilgang til “+” saker og etterhvert få tilgang til planlagt fordelsklubb.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *