Støttemedlemskap i BY for Nøtterøy Turn

BY Tønsberg og Færder setter idrettslaget i sentrum

Nøtterøy (Færder) har sin egen næravis i BY Tønsberg og Færder. Næravisen har fokus på alt som foregår i området. På denne siden har Nøtterøy Turn en egen plass, og her kan du lese nyheter og oppdateringer fra Nøtterøy Turn.

En hyggelig nabolagsavis for deg der du bor!

Alle med abonnement på BY Tønsberg og Færder får tilgang til å skrive artikler, innlegg eller legge inn fine bilder – litt som man gjør på lokale sider på Facebook. Vårt mål er å synliggjøre aktive lokalsamfunn for å bygge tilhørighet og samhold. Det foregår mer utenfor dørstokken din enn du aner!

BY Tønsberg og Færder er en trygg plattform, fri fra nettroll og fake news – vi er redaktørstyrt og følger pressens etiske regler.

Ved å abonnere på BY Tønsberg og Færder er du med og støtter Nøtterøy Turn.
Nøtterøy Turn gjør en kjempejobb for innbyggerne i Nøtterøy (Færder), og gjør en solid innsats for å få med alle.
For hvert abonnement de selger, får klubben 300 kroner. I tillegg får de 10 prosent av alle abonnements-inntektene som løper etter de innledende 6 månedene, så lenge abonnenten er med.

Dette er penger som idrettsforeningen kan bruke til økt aktivitet, få med flere og skape flere arrangementer.

BY Tønsberg og Færder mener at alle skal med, så enda 5 prosent av abonnementsinntektene fra Nøtterøy Turn er øremerket fondet for foreldre som ikke har råd til å betale kontingenten.

For å kjøpe abonnement gjennom Nøtterø Turn, går du inn her (eller trykke på knappen “Ja takk!”).

NB! Skriv koden NOTTURN i rabattfeltet, så vet vi hvor pengene skal sendes (og du får 30,- i rabatt på første innbetaling).

Du betaler først for seks måneders abonnement 580,- (549,- inkl. rabatt), deretter, når det har gått seks måneder, trekkes det 99,- kroner i måneden automatisk fra kontoen din.

Takk for engasjement og støtte!

woman in black t-shirt and black pants doing yoga

Klikk her for å støtte Nøtterøy Turn gjennom abonnement:

Husk å skrive NOTTURN i rabattkodefeltet når du bestiller/betaler abonnementet. Takk!