«Støttepilaren» 2023 til Thorleif Bugge

23. desember, 2023

15:00

Ingen kommentar

I år gir Tønsberg Rotary Klubb «Støttepilaren» til Thorleif Bugge for sin store innsats innen kulturlivet i Tønsberg. Han er en drivende kraft i tiltak innen litteratur, historie og musikk i Tønsbergområdet:

Her kan nevnes KULT, tidsskriftet for kunst, kultur og samfunnsspørsmål der han i en årrekke har vært drivende kraft og for tiden er styreleder.
I den lokalhistoriske årboka for Tønsberg, BERGET, er han redaktør og ledende kraft. En årbok som har sine sterke bånd til Tønsberg Rotary Klubb ved at det var i hovedsak medlemmer derfra som etablerte og utviklet boka særlig de første årene.
Bakgårdsfestivalen i Tønsberg i juni er en nykommer i kulturlivet i byen. Der er også Thorleif sterkt involvert i å arrangere en slik festival her i byen.
En gruppe litterært interesserte personer med skrivelyst leide seg for en del år siden inn i det lille huset der Tønsbergs Blad hadde sitt første lokale, Kammegaten 7. Der er det etablert et forfattersenter K7, Her kan en leie seg plass til å arbeide fram litterære tekster. Og Thorleif Bugge var blant initiativtakerne og er også en drivende kraft nå.
I tillegg har han vært og er med i diverse ulike kulturtiltak i byen, som for eksempel filmtibud på Brygga Kino og nostalgiske mimrekvelder om tidligere pophelter.
Thorleif Bugge bidrar sterkt til at mange får berikelser og gleder gjennom arrangementer, litteraturopplevelser og sosiale treffpunkter for mange i vår by. Han er verdig prisen «Støttepilaren» for ekstraordinært uegennyttig innsats til glede for mange i vårt lokale område.

Thorleif Bugge fikk tildelt Støttepilar ved Tønsberg Rotary sin årlige adventsmarkering i Mariakapellet.

Vi gratulerer!

Støttepilaren er en pris til personer som har gjort/gjør en ekstraordinær uegennyttig innsats til beste for personer, foreninger eller grupper i lokalsamfunnet vårt. Den skal gå til personer som gjør det uten økonomisk gevinst eller er mye framme i media for sin egen del.

Abonnèr i dag

Du får rett til å publisere egne saker (moderert), tilgang til “+” saker og etterhvert få tilgang til planlagt fordelsklubb.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *