Støtter du Pride, er du homofob, vitenskapsfornekter, og en fiende av ytringsfrihet

6. juni, 2022

11:38

Ingen kommentar

Pride handler ikke lenger om «Frihet & Mangfold», og «Retten til å elske hvem du vil». Ved å tillate regnbueflagget på Slottsfjellet, og andre offentlige flaggstenger løper kommunen transaktivistenes ærend.

Loke Aashamar

Av Loke Aashamar

Vitenskapsfornekter

Pride er organisert som et aksjeselskap, heleid av «Organisasjonen Fri – Foreningen for kjønns og seksualitetsmangfold». Frem til 2016 het organisasjonen «LLH – Foreningen for lesbisk og homofil frigjøring. LLH jobbet for å få samme juridiske rettigheter som heterofile, utover det hadde de ingen politisk agenda. De rettighetene har vi hatt i mange år, og det er lenge siden det var vanskelig å være åpen homofil i Norge.

«Fri» har hatt, og har en politisk agenda. De er et propagandamaskineri for transaktivister, som i diverse styrer, og blant sine ansatte, har rådgivere som er menn, men som hevder å ha kjønnsidentiteten lesbisk kvinne. De har fått innført «Lov om endring av juridisk kjønn», og har vært pådrivere for endring av flaggloven, og av straffelovens §185. Nå jobber de for innføring av et tredje juridisk kjønn. I dagsnytt 18 26. januar uttaler «Rådgiver for seksualitetsmangfold» i «Fri»: «Nå har vi hatt to kjønn ganske lenge, da er det kanskje greit å legge til en til først». Underforstått at «Fri» ønsker å legge til flere kjønn (1).

I biologien er det et uomtvistelig faktum at det finnes to kjønn – hann og hunn. Hensikten med kjønn er forplantning – Hannen leverer en sædcelle med genetisk informasjon til hunnens egg, sædcellens og eggets genetiske informasjon til sammen skaper et nytt individ, med egenskaper både fra hannen, og hunnen.  Mener du noe annet er du vitenskapsfornekter.

Homofob

«Lov om endring av juridisk kjønn» åpnet for selvidentifisering av kjønn. De som selvidentifiserer seg, må ikke forveksles med de vi gjerne omtaler som «Født i feil kropp». Sistnevnte, som for eksempel Tønsbergs egen Emma Ellingsen, opplever kjønnsdysfori, ubehag ved egen kropp fordi kroppen ikke samsvarer med hvordan de psykisk oppfatter seg selv. De ønsker ikke annet enn å få leve sine liv som alle oss andre. Jeg kan ikke påstå alle, men det store flertallet av disse er emosjonelt, og fysisk tiltrukket av det motsatte kjønn av det de selv oppfatter seg som. For eksempel Emma som emosjonelt og fysisk tiltrekkes av menn.

De som selv identifiserer seg er for det meste også transaktivister som kun skifter et tall i personnummeret, eller tilfører kroppen hormoner, uten å gjennomgå kjønnskorrigerende kirurgi. Det store flertallet av disse tiltrekkes emosjonelt, og fysisk av deres biologiske motsatte kjønn. Med andre ord, en mann som hevder han er kvinne, og som emosjonelt, og fysisk tiltrekkes av kvinner. Dette er transvestisme – ikke kjønnsdysfori. Mange av disse intakte mennene og kvinnene hevder å være det motsatte av deres biologiske kjønn. Hvilket er absurd, da det hverken finnes «kvinner med pikk», eller «menn med fitte». Mange hevder også å være lesbiske eller homofile. I klartekst, så har vi for eksempel en intakt mann som hevder han er lesbisk kvinne, og bor sammen med en kvinne. Han og samboeren er heterofile, med en fetisj – hvilket de selvsagt må få lov til å ha, men lesbiske det er de ikke. Flere hevder også at lesbiske og homofile er ekskluderende, og diskriminerende dersom vi ikke vurderer dem som sexpartnere. Det er den mest homofobe påstanden vi har sett på flere tiår. Støtter du Pride, så støtter du disse – Du er homofob.

Fiende av ytringsfrihet

I høringsrunden forut for «Endring av straffelovens §185 – gjerne omtalt som hatparagrafen» var vi mange som var bekymret for om endringen ville bety en betydelig innskrenking av ytringsfriheten. Det ble avfeid som en ikke aktuell problemstilling, og at terskelen for anmeldelse og dom skulle være svært høy, blant annet skulle ikke «feilkjønning» være nok.

Leder av organisasjonen WDI – Christina Ellingsen var torsdag 2.juni i et fire timer langt politiavhør for brudd på hatkrimparagrafen. Hun etterforskes på bakgrunn av uttalelser som:

  • Menn kan ikke bli kvinner og mødre
  • Du er mann. Du kan ikke være mor. Det er diskriminering mot kvinner.

Sistnevnte ble lagt til anmeldelsen etter at Ellingsen deltok i Nrks «Debatten» (3) 27.januar. En av motdebattantene, mannen Christine Marie Jentoft, som var der i kraft av at han er rådgiver i «Fri», hadde på dette tidspunktet allerede anmeldt Ellingsen. Allikevel står han og sier «Du kan mene hva du vil», det viser hvor uredelige Jentoft, og «Fri» er. I samme program uttalte også Likestillingsminister Anette Trettebergstuen at vi kan si, og mene hva vi vil.

Det er overraskende at politiet legger listen så lavt, da særlig «Du er mann, du kan ikke være mor», Hvem som er barnets mor er regulert i Barnelovens §2 som sier «Som mor til barnet skal reknast den kvinna som har fødd barnet».

Det har kommet en dom fra tingretten allerede, riktignok ikke rettskraftig, da den er anket, men en person ble dømt til 21 dagers fengsel og bot på 15.000kr, samt 3000kr i saksomkostninger for å ha skrevet bl.a. «Tror du virkelig at et eneste menneske tror du er et kvinnemenneske og ikke en gubbe med rare fantasier?» i en lukket Facebook-gruppe (2).

Blir denne dommen stående, er det overveiende sannsynlig at Ellingsen blir dømt for ytringer som beskriver sannheten – sannhet blir hatprat. Støtter du Pride, er du en fiende av ytringsfriheten.

Jeg tror de fleste som støtter Pride, tror de støtter «Retten til å elske hvem man vil», og ikke er klar over hva Pride egentlig står for. Ønsker du å støtte «Retten til å elske hvem du vil», så tar du avstand fra både Pride, Foreningen Fri, og regnbueflagget. Flagget symboliserer ikke “Mangfold og inkludering”, eller «Elsk hvem du vil» men “Ensretting, og ekskludering”, og «Elsk hvem VI vil».

BY Tønsberg & Færder publiserer meninger fra mennesker om aktuelle saker. Meningene samsvarer ikke nødvendigvis med redaksjonens meninger.

Abonnèr i dag

Du får rett til å publisere egne saker (moderert), tilgang til “+” saker og etterhvert få tilgang til planlagt fordelsklubb.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *