Susanna Wallumrød. Foto: Signe Fuglesteg Luksengard

Susanna Wallumrød med konsert i Nøtterøy kulturhus

28. februar, 2023

21:54

Ingen kommentar

Den kritikkerroste artisten Susanna Wallumrød startet året med en storslagen konsert med Kringkastingsorkesteret i Bærum Kulturhus. Nå reiser hun på turné i England, Tyskland, Belgia og Sverige i tillegg til Norge; først går turen til Nøtterøy Kulturhus 2. mars.

Susanna utga albumet “Elevation” og Enn “Elevation Extended” i løpet av 2022. Begge disse utgivelsene er oppfølgere til “Baudelaire & Piano” fra 2020, med tonesatte dikt av Charles Baudelaire fra hans en gang forbudte Les Fleurs de Mal.
I januar spilte hun Baudelaire-sangene med fullt orkester, i mars reiser hun på turné i duo-format og har med seg Stina Stjern på kassettspillere. Susanna selv spiller Piano og synger.
“Kunst – stor kunst” – 6/6 – Nettavisen
“Årets plate kom tidlig i år”-  6/6 – Bergensmagasinet
“…et formidabelt album fra Susanna, et fascinerende, rikt og spill levende kunstverk” – 5/6 Dagsavisen
“Otherworldly Nordic interpretations of French Symbolist poet Baudelaire.” – 4/5 – MOJO
“Bewitching”  – 8/10 – Uncut
I April reiser Susanna på turné i Norge med Hyllest til Joni Mitchel- prosjektet ledet av kapellmester Anja Lauvdal side om side med Frida Ånnevik, Sondre Lerche og Marianna Sangita Røe som solister.
De skal spille steder som Sentrum Scene, Grieghallen og Olavshallen.

Abonnèr i dag

Du får rett til å publisere egne saker (moderert), tilgang til “+” saker og etterhvert få tilgang til planlagt fordelsklubb.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *