To romaner i Årets Ulest-finalen

Litteraturprisen Årets Ulest kåres av nettbokhandelen Bookis, og utvalget gjøres blant titler nominert av lesere – denne gangen over 400 bøker i tre kategorier: Dikt og noveller, Barn og ungdom og Romaner for voksne.

I kategorien Romaner for voksne har juryen nominert Nr. 27 av Karl Otto Vibran og Geir Jacobsens Lyst mørke. Begge er skjønnlitterære debutanter, og begge titlene er utgitt på Publica/Forlagshuset Vest.

Litteraturprisen, som er inspirert av musikkprisen Urørt, har som mål å gi mer oppmerksomhet til uoppdagede og talentfulle forfattere. I Norge har vi gode, etablerte forfattere, men mange virkelig gode utgivelser havner under radaren for de store aktørene.

Konkurransen løfter fram forfattere som er lest og likt av flere, men som av ulike grunner ikke har nådd ut til den store lesergruppen ennå.

Share:

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.

Ja, jeg vil være medskribent i BY

Fyll ut skjemaet under med ditt virkelige navn og den e-postadressen du sjekker oftest. Du kan ikke skrive anonymt. Alle artikler vil være underlagt moderasjon redaksjonelle regler.
Når du har mottatt e-post med innloggingsdetaljer, kan du gå på Næringsportalens forside og klikk skriv innlegg.

Ved debattinnlegg og kommentarer til publiserte artikler, ber vi om at man holder en sivilisert tone. Personangrep er ikke tillatt. Publisering av andres bilder er ikke tillatt uten godkjenning, og alle som er avbildet må ha gitt sin tillatelse. Barn må ha foresattes tillatelse.

BY tar ikke ansvar for lagring av tekst og bilder.